Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Miercuri 14 Aprilie 2021 - 14587
Doi medici rezidenti in specialitatea anestezie-terapie intensiva se vor alatura echipei din Sectia ATI.

In urma demersurilor facute de conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, doi medici rezidenti in specialitatea anestezie-terapie intensiva se vor alatura echipei din Sectia ATI a unitatii medicale. Avand in vedere evolutia contextului epidemiologic Covid-19 si deficitul de medici in specialitatea ATI, conducerea spitalului a solicitat in data de 23 noiembrie Directiei de Sanatate Publica Bistrita-Nasaud detasarea a doi medici rezidenti anul III in specialitatea ATI - Dr. Dodane Ioana Maria si Dr. Dodane Justin Gilles Henri - de la Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie "Prof. Dr. Octavian Fodor" Cluj-Napoca, pentru a acorda sprijin echipei medicale din Sectia ATI a spitalului.

In cursul zilei de astazi, 26 noiembrie, DSP BN a transmis spitalului Ordinul nr. 4668102/25.11.2020 al Sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Secretar de stat Dr. Raed Arafat, privind detasarea celor doi medici pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 27 noiembrie.

Reamintim ca Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita este spital suport Covid-19 din luna martie 2020, deservind intreg judetul Bistrita-Nasaud si judetele invecinate.

 

Cu respect,

Camelia Strungari,

Purtator de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita

 

 

 

Ex. 1/S.C.I.

0 comentarii2282 vizualizări27 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0