Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Miercuri 14 Aprilie 2021 - 14587
Un eveniment nefericit s-a petrecut sambata dimineata la Sectia Boli infectioase.

Un eveniment nefericit s-a petrecut sambata dimineata la Sectia Boli infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita. O pacienta in varsta de 55 de ani din Beclean, internata in salonul nr. 30 al sectiei, de la etajul 4 al unitatii, s-a sinucis asta-noapte in grupul sanitar din salon. Femeia a fost internata in data de 23 noiembrie cu o forma medie de infectie cu virusul SARS-CoV-2 in Sectia Boli Infectioase, evolutia starii sale de sanatate pe parcursul spitalizarii fiind usor ameliorata, in contextul administrarii medicatiei antivirale, antibiotice, antiinflamatoare si simptomatice, neexistand indicii ca pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrica.

Pacienta a fost gasita in stare de inconstienta la ora 04.10 de catre infirmiere, care au anuntat personalul medical. Medicii au constatat absenta functiilor vitale si faptul ca pacienta prezenta doua plagi injunghiate, una latero-cervicala dreapta si una in hemitoracele stang, in zona submamara, aplicand pansamente compresive si initiind imediat manevrele de resuscitare, la care pacienta nu a raspuns, fiind declarat decesul la ora 5.00. A fost anuntata Politia, care a deschis o ancheta, si Serviciul de Medicina Legala, care, in urma necropsiei, va stabili cauza decesului.   

 

Cu stima,

Camelia Strungari,

Purtator de cuvant, Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita

 

0 comentarii2296 vizualizări30 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0