Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Miercuri 14 Aprilie 2021 - 14587
Doua fetite, cu varste de 5, respectiv 6 ani, politraumatizate, in stare grava, victime ale accidentului produs pe raza localitatii Rebrisoara.

La Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita au fost aduse aseara (10 decembrie) doua fetite, cu varste de 5, respectiv 6 ani, politraumatizate, in stare grava, victime ale accidentului produs pe raza localitatii Rebrisoara. Minora de 5 ani prezinta focar hemoragic in zona capului, fracturi costale, ruptura de ficat si rinichi, hemoperitoneu, fiind internata, momentan, in Sectia ATI, in stare stabila si urmeaza sa fie reevaluata neurologic, chirurgical si ortopedic. Cealalta minora, de 6 ani, avand contuzii hemoragice in zona capului, fracturi costale, hemopneumotorace, ruptura hepatica, a fost transferata la Clinica de Chirurgie Pediatrica din Cluj-Napoca pentru ingrijiri de specialitate.

 

Cu stima,

Camelia Strungari,

Purtator de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita

 

0 comentarii1939 vizualizări11 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0