Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Vineri 12 August 2022 - 14587
Emblema de onoare a Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

In perioada 23.05.2022 - 26.05.2022 din partea UPU - SMURD Bistrita, Dr. Tudor Tiberiu si Dr. Borodi Alexandru, au participat la cursul NO-FEAR W5 CRIMEDIM Training and Education in Emergency and Disaster Medicine organizat si desfasurat la Universita del Piemonte Orientale din Novara (Italia) prin programul european de protectie civila. Workshop-ul a continut cursuri teoretice sustinute de catre lectori din statele membre ale UE, precum si cursuri practice despre pregatirea si organizarea raspunsului la dezastre, toate acestea fiind exemplificate si printr-un exercitiu de tip Full scale field exercise - accident cu multiple victime (150 victime) care a implicat actiunea coordonata a diferitelor structuri de interventie nationale italiene (Serviciile de Ambulanta, Pompierii, Politia, Armata, Protectia Civila, voluntari).

Cu ocazia Zilei Internationale a Medicinei de Urgenta, la sediul DSU am primit Emblema de onoare a Departamentului pentru Situatii de Urgenta pentru activitatea desfasurata in domeniul medicinei de urgenta.

Distinctia apartine, in egala masura, tuturor colegilor mei care isi desfasoara activitatea in UPU - SMURD Bistrita: medici, asistenti, infirmiere, brancardieri si personal auxiliar care au o contributie semnificativa la realizarea unui act medical de calitate. Cu prilejul acestei zile doresc sa le multumesc pentru sprijin si incredere si le urez tuturor celor care activeaza in domeniul medicinei de urgenta un calduros La multi ani!

0 comentarii2590 vizualizări28 mai 2022
rss 2.0
rss 2.0