Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Duminica 05 Iulie 2020 - 8892 vizitatori azi
Fonduri europene pentru cabinete medicale.

Cu ajutorul fondurilor europene (fonduri structurale si alte tipuri de fonduri nerambursabile) poate fi infiintat, modernizat sau extins un cabinet medical sau un centru medical de dimensiuni mici sau medii.Va prezentam in continuare principalele conditii in care puteti beneficia de acest tip de finantare:

1. Cine?

Solicitantii care pot aplica pentru acest tip de fonduri europene sunt societatile comerciale din mediul urban sau societatile comerciale si cabinetele medicale individuale din mediul rural.

Pentru mediul urban este necesar ca firma dvs. sa aiba minim 1 an de activitate si sa inregistreze profit in anul anterior, in timp ce cabinetele medicale din mediul rural pot fi chiar si nou infiintate. Nu este necesar ca anterior firma dvs. sa fi desfasurat activitate in domeniul medical, este suficient ca in prezent sa poata obtine avizele de functionare impuse de lege.

2. Cat?

in mediul urban, finantarea nerambursabila este de 100% din valoarea cheltuielilor eligibile ale proiectului! in mediul rural se obtine fonduri nerambursabile de pana la 70% din valoarea cheltuielilor eligibile ale proiectului. Suma maxima care poate fi primita sub forma de ajutor nerambursabil este de 200.000 euro.

3. Pentru ce?

Puteti primi finantare nerambursabila pentru urmatoarele categorii de cheltuieli:

  • constructia sau modernizarea cladirilor destinate activitatii medicale
  • achizitia de aparatura, instalatii si echipamente noi, inclusiv hardware si software de control
  • achizitia de hardware si software de uz general
  • achizitia de patente, brevete sau licente pentru procesul medical
  • servicii de consultanta pentru proiectul finantat nerambursabil

Holda Finance asigura servicii complete pentru beneficiarii care doresc sa infiinteze, sa modernizeze sau sa extinda un cabinet medical sau un centru medical.

Puteti solicita serviciile noastre prin completarea formularului de solicitare consultanta (www.finantare-proiecte.ro/solicit.html) sau puteti sa ne contactati pentru detalii suplimentare (www.finantare-proiecte.ro/contact.html).

0 comentarii11865 vizualizări24 august 2010
rss 2.0
rss 2.0