Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Sambata 18 Mai 2024 - 14587
Instructaj in caz de incendiu/cutremur la Sectia Oncologie medicala.

La Sectia Oncologie medicala a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, de pe strada Ghinzii, nr. 26, a avut loc miercuri dimineata (15 februarie) un exercitiu tactic al ISU Bistrita-Nasaud - Inspectia de Prevenire si Serviciul Pregatire pentru Interventie si Rezilienta Comunitatilor, pe linia prevenirii incendiilor.

 Conform scenariului, in urma unui incendiu produs in cladirea institutiei, o persoana a fost evacuata de la etaj cu ajutorul autoscarii mecanice, iar o persoana ratacita in subsol a fost ajutata sa iasa afara in siguranta.

 De asemenea, o parte din personalul medical si auxiliar al sectiei a fost evacuat in curtea spitalului, urmarindu-se modul de reactie in cazul unei situatii de urgenta.

 In contextul seismelor produse in ultima perioada, angajatii Sectiei Oncologie medicala au fost instruiti cum sa reactioneze si in cazul producerii unui cutremur.

 ISU Bistrita-Nasaud a intervenit cu patru echipaje de stingere si un echipaj de prim ajutor SMURD.

 

Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita

 

0 comentarii3563 vizualizări15 februarie 2023




rss 2.0
rss 2.0