Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Miercuri 18 Septembrie 2019 - 13132 vizitatori azi
Scandalos - Iaurturile probiotice .

Putina lume stie ce mananca. Si mai putina lume citeste ambalajul la ce mananca. Iar si mai putina lume are notiuni de microbiologie. Iaurturile probiotice - inventia concernelor americane - spre exemplu, contin bacterii care nu au fost folosite inainte niciodata in alimentatie. Una din acestee bacterii este specia "Bifidobacterium bifidum".Aceste bacterii se gasesc de fapt de obicei in flora vaginala, in rect, si in tractul uro-genital, in excremente de porci si alte animale. Aceste bacterii nu sunt prezente in mod normal niciodata in intestinele subtiri, in stomac sau in gura, in afara ca omul sa intre in contact direct cu cele de mai sus.

Aceste bacterii bifide nu supravietuiesc de regula acidului din stomac atunci cand sunt ingurgitate pentru a nu periclita flora din intestine, in special din cel subtire.

Concernele nu numai ca ni le-au introdus in iaurturi, insa le-au si modificat genetic ca sa supravietuiasca acidului din stomac. De aici se vede si rea vointa si perversitatea celor care le-au creat pentru consumul curent.

Prin intermediul iaurtului "probiotic" folosit ca un cal troian microbiologic aceste bacterii vaginale si fecale modificate genetic ajung in intestinul subtire al omului. Si acest lucru care duce automat la tot felul de probleme ulterioare caci prin ele se schimba automat flora naturala care este inlocuita cu o flora tipic vaginala. Danone & Co va creeaza deci un fel de flora vaginala in intestine, ceva contrar naturii umane si cu efecte nocive pt. sanatate.

Cunoscutul specialsist in technica alimentara Udo Pollmer, care apare des la televiziunea germana ca specialist in domeniu pe teme de alimentatie, a facut cunoscut acest fapt in una din cartile sale. Insa cui ii pasa, putini stiu inca. La televizor el insa nu poate vorbi de asa ceva si nici nu este intrebat.
Nu-i de mirare la cat se castiga cu reclamele pentru iaurturile probiotice de catre posturile de televiziune. Cum sa-ti alungi clientii ?

Citatul din carte cu privire la acest truc si daunele produse de consumul de probiotice este aici, in limba germana pt. cine o cunoaste:
http://www.wahrheitssuche.org/probiotische-bakterien.html

"Bacteriile profane de iaurt insa nu se lipesc de peretii intestinelor caci ele traiesc din lapte proaspat si nu din lucrurile digerate. Pe de alta parte bacteriile probiotice nu sunt in stare sa faca lapte gros caci aceasta sarcina o au bacteriile lactoacide. De aceea pretioasele bacterii (probiotice) se introduc, amesteca, pe alta cale, ulterior, in iaurtul deja fermentat." (Udo Polmmer)

"Bacterii din fecale, din secretii vaginale sau din bacterii care au fost izolate vreodata la pacienti, bacterii care dupa microbiologul alimentar Prof. Michael Teuber reprezinta noi specii. Bacterii pe care le studiaza si specialistii geneticieni, care provin din fecale de porc sau din intestine de sobolani. Bacterii a caror specie nici nu este definita clar si care au fost testate fara scrupule si la sugari. Aici trebuie specificat ca bacteriile bifide pot fi si patogene, asa cum avertizeaza specialistul elvetian. Unele bacterii bifide pot provoca carii si chiar meningita" (Udo Polmmer)

Deci aceste bacterii nici macar nu pot produce iaurt din lapte ! Ele sunt amestecate in iaurt dupa ce acesta a fermantat.

"Consumul produselor probiotice pot deci sa afecteze flora intestinala.Pentru microbiologi acest lucru nu este o noutate. La urma urmei nici o bacterie nu are chef sa se lupte cu alti patogeni. Bacteriile se cearta mai degraba cu rudelele lor, care au aceleasi preferinte alimentare. Si intr-adevar, indicii despre efectul nociv al produselor probiotice nu lipsesc. In anul 2000 presa germana scria "iaurturile probiotice pot periclita viata." Cauza acestor scandaluri era un congres medicinal in Birmingham unde imunologul vienez Dr. Wolfgang Graninger isi prezentase rezultatele cercetarilor. Conform acestora, iaurturile probiotice pot duce la persoanele cu sistemul imunitar slabit la boli periculaose ca meningita, penumonie sau septicemie. La acest congres a fost prezentat cazul unui diabetic mai in varsta care a dezvoltat, de
la consumul de probiotice, un abces la ficat si care a putut fi salvat doar prin operatie. Seful spitalului vienez, Dr. Elisabeth Pittermann a scos, dupa aceasta intamplare, iaurturile probiotice din menu-ul spitalului. Firma Scheitz din Andechs care produce iaurturi ecologice a eliminat bacteriile probiotice din lista de ingrediente. Cine vinde cu placere produse care contin bacterii, care atunci cand sunt gasite de specialistii in igiena reprezinta o dovada de contaminare fecala ?"(Udo Polmmer)

Problema si mai mare este ca de la introducerea "probioticelor", concernele au convins, incetul cu incetul, ori prin persuativitatea tipic americana ori prin pretul mai ieftin al culturilor acestora, cam toti producatorii de iaurturi - indiferent ca este probiotic sau nu - sa foloseasca tot aceste bacterii nocive la preparat iaurtul - asa ca este greu de gasit, inca ,un iaurt natural facut cu bacterii traditionale. Bacteriile traditionale folosite la producerea iaurtului, proveneau inainte de la vitel sau vaca. Dupa Pollmer ele se numesc Streptococcus thermophilus si Lactobacillus bulgaricus.

In Germania este acum foarte greu de gasit un iaurt care sa nu aiba culturi bifide.
Cu alte cuvine este greu de gasit un iaurt care nu este produs din bacterii vaginale si fecale.
Mancam caca...fara sa stim, fiindca ii credem orbeste pe cei care fac reclame la TV.
Ast a e.

In Google este intre timp extrem de greu de gasit un articol din care sa reiasa evident, ceea ce acum cateva decenii era bine cunoscut despre aceste bacterii, insa daca cititi carti mai vechi sau cautati cu grija puteti vedea ca aceste bacterii nu au nimic de aface nici cu iaurtul, nici cu intestinele si ca fac cu adevarat parte din flora altor organe. Toate articolele noi despre aceaste bacterii mint cu nerusinare sau au preluat minciuna de la altii.

De exemplu mai jos, o firma vinde un produs cu aceleasi bacterii bifide pt. flora vaginala,  care se gasesc si in iarurturile probiotice de la Danone & Co. In general se stie sau cel putin se stia ca flora vaginala si cea din intestine este complet diametrala. Insa in ziua de azi cine mai gandeste ? Toata lumea crede.  Orbeste.
Daca cineva consuma acelasi bacterii pt. stomac si pt. vagin, ceva trebuie sa fie gresit, nu credeti ?
Mai jos, alb pe negru.
http://www.iherb.com/renew-life-ultimate-flora-vaginal-support-30-capsules-ice/13115?at=0

Ultimate Flora Vaginal Support Formula contains 50 Billion active probiotic organisms, which are natural residents of the healthy urogenital tract (vagina and urinary tract).
Ultimate Flora Vaginal Support Formula contains 45 billion Lactobacilli and 5 billion Bifidobacteria. Lactobacilli are the most prevalent beneficial bacteria found in the urogenital tract, with lesser numbers of Bifidobacteria. Lactobacilli produce compounds and acids that help to fight the growth of harmful bacteria and yeast.*
The urogenital tract is second only to the colon in the number of bacterial residents, and many people experience yeast infections and urinary tract issues when the beneficial bacteria become unbalanced.*

The high concentration of probiotics in Ultimate Flora Vaginal Support Formula is designed to help maintain a healthy balance of vaginal and urinary tract bacteria.

 

 

0 comentarii2730 vizualizări12 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0