Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Miercuri 15 Iulie 2020 - 16160 vizitatori azi
Azi au debutat "Zilele Medicale Bistritene" editia 2012. (35 de poze)

In perioada 18-19-20 APRILIE 2012, UMF "Iuliu Hatieganu" Cluj Napoca  si Colegiul Medicilor Bistrita-Nasaud organizeaza a II-a editie a manifestarii stiintifice "Zilele Medicale Bistritene". Evenimentul are loc in sala de conferinte a hotelului Ozana, din Bistrita. La deschiderea lucrarilor ce a avut loc astazi de la ora 13.00 au participat zeci de medici din Bistrita si BN dar si invitati de la Cluj Napoca sau Targu Mures. In deschidere au luat cuvantul: presedintele Colegiului Medicilor BN - doctor cardiolog Danut Cocoi-coordonatorul acestor manifestari medicale, profesor doctor Ioan Coman de la Cluj-Napoca, presedintele Rotary Nosa Bistrita - Viorel Inta, presedintele Colegiului Medicilor Dentisti  BN - doctor Marius N. Pop si presedintele Asociatiei Medicilor de Familie BN- dr. Niculina Rus. Dupa momentul de deschidere s-a trecut la prezentarea lucrarilor de specialitate, comunicate si informari pe teme medicale facute de specialisti din Bistrita si Cluj-Napoca.

Maine, de dimineata vor continua lucrarile cu comunicate si prezentari facute de medici specialisti din Bistrita dupa care in jurul amiezei vor incepe comunicatele pe teme medicale sustinute de medici de la Targu Mures.

In ultima zi, vineri, se vor trage concluziile si se vor prezenta ultimele noutati in domeniul medical dupa care cele cateva sute de medici invitati la "Zilele Medicale Bistritene" vor putea vorbi cu presedintele Colegiului Medicilor din Romania-profesor doctor Vasile Astarastoae.

Aceasta conferinta judeteana se organizeaza in parteneriat cu Primaria municipiului Bistrita, Colegiul Medicilor Dentisti Bistrita-Nasaud, Patronatul Medicilor de Familie Bistrita-Nasaud, Asociatia Profesionala a Medicilor de Familie Bistrita-Nasaud.

 

 

Marius Chiuzan.

1 comentariu2870 vizualizări18 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0