Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Duminica 12 Iulie 2020 - 2878 vizitatori azi
Traind cu Scleroza Multipla.

Societatea de Scleroza Multipla din Romania prin organizatiile membre desfasoara o serie de activitati de constientizare, in cadrul evenimentelor mondiale derulate cu ocazia Zilei Mondiale a Sclerozei Multiple, care se va sarbatori in acest an in data de 30 Mai.

Campania de constientizare in cadrul "Zilei Modiale a SM" este creata de Federatia Internationala de Scleroza Multipla (FISM), tema centrala a campaniei din acest an fiind "Traind cu Scleroza Multipla".  

 In Romania, Campania de constientizare si informare se va desfasura in 13 orase din Romania, in care exista cate o organizatie locala de SM:  Alba - Iulia, Bistrita, Botosani, Bucuresti, Campulung Moldovenesc, Constanta, Targoviste, Deva, Piatra Neamt, Ploiesti, Sibiu, Timisoara, Ramnicu Valcea.

 Asociatia de Scleroza Multipla Bistrita va organiza in data de 30 mai la ora 12:00, in Bistrita, Strada Liviu Rebreanu un eveniment de informare si constientizare a opiniei publice despre scleroza multipla. Cu aceasta ocazie se vor imparti materiale informative si vor fi lansate baloane cu heliu.

Va invitam cu drag sa participate la acest eveniment.

 

Date de contact:

Bungardean Cristina - presedinte ASMB - tf. 0722.163382

 

 

 

 

0 comentarii2891 vizualizări29 mai 2012




rss 2.0
rss 2.0