Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Parteneriat CMR - SNMF - Data Center Solutions pentru educatia si informarea medicilor de familie.

Colegiul Medicilor din Romania (CMR), Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) si Data Center Solutions anunta semnarea unui parteneriat strategic, intrat in vigoare incepand cu luna mai 2012, cu scopul unei  mai stranse colaborari medicale interdisciplinare, precum si  al promovarii activitatilor desfasurate de cei trei parteneri pe portalul formaremedicala.ro, si pe site-urile www.cmr.ro si www.snmf.ro.

"Prin acest parteneriat si prin proiectul de informare si educatie medicala formaremedicala.ro desfasurat sub egida SNMF, dorim sa punem intr-o lumina reala rolul fundamental al medicilor de familie in sistemul de sanatate", a declarat d-na dr. Rodica Tanasescu, presedinte SNMF.

De asemenea, cei trei parteneri doresc initierea unor programe de educatie medicala continua online in vederea  diseminarii informatilor medicale de ultima ora catre medicii de familie, dar si a reglementarilor legislative si deontologice care definesc cadrul in care medicii isi desfasoara activitatea.

"Parteneriatul cu Societatea Nationala de Medicina Familiei si  Data Center Solutions in cadrul proiectului formaremedicala.ro  constituie, pe de o parte, o modalitate de promovare a unei informari corecte si cat mai complete, iar pe de alta parte, o garantie a calitatii programelor educationale. Educatia medicala continua tine de esenta profesiei medicale si protejeaza siguranta pacientului. Ea trebuie sa se adapteze timpului si de aceea, Colegiul Medicilor din Romania sustine si modalitatile moderne, cum ar fi educatia medicala online", a declarat dl prof. dr. Vasile Astarastoae, presedintele CMR.

Societatea Nationala de Medicina Familiei si Data Center Solutions au pus din 2011 la dispozitia medicilor de familie  cursuri gratuite online de educatie medicala continua. Parteneriatul cu Colegiul Medicilor din Romania suplimenteaza informatiile oferite, aducand la cunostinta tuturor medicilor de familie toate reglementarile legislative in domeniu, precum si initiativele si proiectele demarate de forul profesional care le reglemeteaza activitatea.

"Medicii de familie sunt linia intai in ceea ce priveste contactul cu pacientul. Comunicarea interdisciplinara si educatia medicala continua sunt factori importanti in activitatea oricarui medic. Astazi tehnologia permite medicilor ca prin cursuri online si telemedicina sa economiseasca  timp si sa fie la curent cu toate noutatile in domeniu. ", a declarat dna Oana Bornaz, CEO Data Center Solutions.

 

 

 

Contact:

Redactor sef FormareMedicala: Dorina Pirau
dorinapirau@formaremedicala.ro ; Telefon: 0722.137.000
www.formaremedicala.ro

http://www.facebook.com/formaremedicala
http://www.twitter.com/FormareMedicala 

 

Despre FormareMedicala.ro:

FormareMedicala.ro este singurul portal din Romania dedicat in exclusivitate medicilor de familie, realizat sub egida Societatii Nationale de Medicina Familiei, care ofera cursuri interactive gratuite, principalele obiective ale portalului fiind sustinerea educatiei medicale continue si cresterea impactului medicului de familiei in sistemul medical, spre beneficiul pacientilor. Mai multe detalii pe: http://www.formaremedicala.ro

Despre Colegiul Medicilor din Romania

Colegiul Medicilor din Romania este organizatia profesionala nationala a medicilor, fiind o institutie de interes public, neguvernamentala, apolitica si fara scop patrimonial.
Colegiul Medicilor din Romania are personalitate juridica si este autonom in raport cu orice autoritate publica, exercitandu-si atributiile fara posibilitatea vreunei imixtiuni. Ca organizatie profesionala, CMR apara demnitatea si promoveaza drepturile si interesele membrilor sai in toate sferele de activitate, apara onoarea, libertatea si independenta profesionala a medicului in exercitarea profesiei, asigura respectarea de catre medici a obligatiilor ce le revin fata de pacient si de sanatatea publica. Mai multe detalii pe: www.cmr.ro

Despre Societatea Nationala de Medicina Familiei:S

ocietatea Nationala de Medicina Familiei isi propune ca scop: dezvoltarea si afirmarea specialitatii de medicina familiei, reprezentarea, sustinerea si protejarea intereselor cu caracter profesional, stiintific, legislativ, juridic, si promovarea intereselor economice ale medicilor de familie. SNMF are filiale in toate judetele si peste 6000 de membri. Mai multe pe http://www.snmf.ro 

Despre Data Cener Solutions:Data Center Solutions este o companie cu peste 8 ani experienta in proiecte IT de telemedicina, sisteme de eLearning, aplicatii mobile si strategii interactive de comunicare.

 Mai multe pe http:www.datacentersolutions.ro 

0 comentarii2933 vizualizări30 mai 2012




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0