Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Istorie Sambata 11 Iulie 2020 - 7096 vizitatori azi
Istoriografia romana si magiara in coliziune.

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud lanseaza un ciclu de conferinte care isi propune sa abordeze problematici si teme de interes major din istoria Romaniei. In deschiderea acestui program Va invitam miercuri 25 martie  cu incepere de la ora 11 la o dezbatere avand ca tematica "Istoriografia romana si magiara in coliziune". Au raspuns invitatiei noastre un grup de cercetatori din cadrul Institutului de Istorie "Gheorghe Baritiu" din Cluj-Napoca: Ela Cosma, Mirela Popa Andrei, Dumitru Suciu, Varga Attila, Marin Bolog , Remus Campeanu.

In organizarea Muzeului National de Istorie a Transilvaniei, Instituto per la Storia del Risorgimento Italiano si Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud , in cadrul manifestarilor  legate de centenarul  Primului Razboi Mondial, Muzeul Bistrita gazduieste expozitia documentara  UN ALTFEL DE RAZBOI. CLIPE DE "PACE" PE FRONTUL DIN NORDUL ITALIEI.

Vernisaj miercuri 25 martie ora 13.

0 comentarii2730 vizualizări23 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0