Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Istorie Sambata 11 Iulie 2020 - 18716 vizitatori azi
Ati tacut, ca sa va salvati tronul !

Inca un prieten se revolta in sine, consternat de tupeul-nesimtirea celor ce au scos blestemata de lege impotriva fiintei noastre nationale, si tine sa ne spuna ceea ce simte, luandu-si drept martori alti romani iubitori de tara, cu alte si alte dovezi ale vanzarii ei - asa cum a fost capitularea de acum 70 de ani in fata rusilor...

 .

De cand s-a scris aceasta scrisoare au trecut ani buni. Dupa decembrie 1989, au venit la conducerea Romaniei evreii: Ion Marcel Ilici Iliescu (nume adevarat Ivanovici, corcitura intre evreu si tigan), Emil Constantinescu (nume adevarat Pataievici si Kuzmici, evreu), Traian Basescu (nume adevarat Braunovici, evreu) si acum sasul Johanes. In Romania nu mai exista romani care sa poata conduce statul nostru.

Toti acestia au luptat cu sarg pentru distrugerea Romaniei si vanzarea tarii, bucata cu bucata, hraparetilor straini. Astazi, actualul presedinte a nascut o lege, prin care cei ce publica documente din Arhivele Nationale, documente originale, risca o pedeapsa cu inchisoare (pana la 3 ani), fiindca aceste documente demonstreaza ca romanii nu sunt ucigasi si n-au fost niciodata, ca nu exista asa-numitul "holocaust", infiintat de askhenazo-khazari, infiintata pentru a ciupi cativa dolari din sudoarea romanilor, sau cei care scriu ca Antonestii au salvat  sute de mii de evrei, trimitandu-i cu cel putin patru vapoare in Palestina (asa cum spunea si Shimon Peres, Presedintele Israelului, in declaratia oficiala cu ocazia vizitei sale in Romania, in august 2010. Citez: "Nu vom uita niciodata ca, in perioada cea  mai intunecata a Europei, in perioada nazista, romanii - adica cei doi Antonescu - au salvat vietile multor evrei de aici, 400.000 de evrei" - adica acei evrei despre care spunea Elie Wiesel ca au fost ucisi in "holocaustul" - inexistent - din Romania -, "care au venit in Israel (accentuez, trimisi de Ion si Mihai Antonescu) si au contribuit si contribuie la construirea Israelului; ei iubesc Israelul, dar nu si-au uitat iubirea pentru Romania, si-au pastrat cultura romaneasca. Pentru aceasta doresc sa multumesc poporului roman - nu poporul roman i-a salvat, fiindca nu un popor conduce o tara, ci regii sau presedintii conduc  statul, deci cei doi Antonescu i-au salvat  de la moarte -, si sa ii spun ca aceasta este o prietenie care nu se va uita si care va continua multa vreme in viitor, nu doar in istorie."

Daca rationam dupa recenta lege a presedintelui Johannes, si o interpretam cum trebuie, Shimon Peres trebuie dat in judecata pentru ca aduce - indirect - multumiri Maresalului Ion Antonescu si totodata arata, indirect, ca nu a existat "holocaust" in Romania. Dovada cei 400. 000 de evrei originari din Romania.

Eu am scris 36 de volume cu documente din Fondurile Arhivei Nationale, (26 de volume le-am si trimis spre studiu actualului presedinte al Romaniei, pentru a le citi consilierii dumnealui si a-l informa (pentru ca Domnia Sa este foarte nestiutor al trecutului tarii pe care o pastoreste); dar se vede ca este cam analfabet din acest punct de vedere, acest "presedinte mut si nestiutor", deoarece a putut sa aprobe o asemenea lege ce nu respecta Constitutia Romaniei si nici Carta Drepturilor Omului.

In aceste volume eu am aratat cele sase lovituri de stat (1989 pana si in prezent), precum am si publicat 51 de file originale, in care se arata ca ex-regele Mihai, cu buna stiinta, i-a ajutat pe rusi, sa dezarmeze 170.000 de militari - 5 generali, cateva mii de ofiteri si restul trupa - sa-i inchida in vagoane de marfa si sa-i trimita in Siberia, in lagarele-mina, pentru munca fortata, de unde nu s-au inapoiat in tara decat circa 7.000 militari. Acesta este fosila de rege, tradator si asasin.

Si multe, foarte multe documente am publicat in cele 36 de volume, dar romanii, indobitociti (asa cum spunea Petre Tutea), nu vor sa le citeasca. Ei nu stiu decat sa butoneze telefoanele mobile jucand jocuri in tramvaie, autobuze si metrou. 

Sarmana Romanie, care peste putin timp nu va mai fi Romania, fiindca romanii nu respecta imnul "Desteapta-te, romane". De fapt, acest imn demonstreaza ca inca nu ne-am desteptat. Si ma intreb: Cand se poate destepta un om? Eu nu cunosc decat doua situatii: cand doarme sau cand este prost. Dumneavoastra mai cunoasteti si pe a treia situatie? Deci, noi suntem sau adormiti sau prosti.

 

Mircea Valcu-Mehedinti.

.


Material primit la redactie.

0 comentarii4228 vizualizări23 august 2015
rss 2.0
rss 2.0