Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Istorie Joi 16 Iulie 2020 - 19466 vizitatori azi
"AVIOANE SI AVIATORI IN NORD-ESTUL TRANSILVANIEI".

Vineri, 15 noiembrie, de la ora 1700, la Muzeul Bistrita, are loc vernisajul expozitiei "AVIOANE SI AVIATORI IN NORD-ESTUL TRANSILVANIEI", eveniment cultural realizat de Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud in colaborare cu asociatiile "Prospectorii Istoriei" si "Exploratorii Transilvaniei".

Prin intermediul expozitiei organizatorii propun publicului interesat abordarea unui subiect fascinant, dar care din lipsa de informatii a fost foarte putin abordat pentru zona situata in nord-estul Transilvaniei. In cadrul expozitiei se prezinta evenimente petrecute in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial: povestea aerodromurilor militare de la Budac si Mociar, destinele unor aviatori de diverse nationalitati si locurile identificate ale unor avioane prabusite. Expozitia este completata cu o gama variata de machete istorice reprezentand principalele tipuri de avioane care au zburat in aceasta parte a Transilvaniei acum 75 de ani.

 

Va asteptam cu drag!

Manager,

Alexandru Gavrilas

 

0 comentarii4991 vizualizări12 noiembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0