Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Umor Sambata 22 Februarie 2020 - 5148 vizitatori azi
Unde sunt nemtii astia ?

Un african, tocmai recunoscut ca azilant in Germania, se plimba mandru pe strazile noului sau oras, la orele pranzului. El se adreseaza primului intalnit, spunandu-i:
"Multumesc, draga germanule, va multumesc ca m-ati primit in tara voastra minunata, ca mi-ati oferit ajutor, adapost si asigurare medicala." Cel caruia i se adresase raspunde: "Va inselati, eu sunt albanez."
Omul merge mai departe si se adreseaza unei alte persoane : "Multumesc pentru ca m-ati primit in asa o tara frumoasa ca Germania ! "Acesta ii raspunde: "Eu nu sunt neamt, eu sunt roman."
Mai intalneste o persoana si spune din nou: "Multumesc pentru minunata Germanie!". Cel interpelat ridica din umeri si zice. "Eu nu sunt german, sunt egiptean."
Apoi vede el o femeie ceva mai varstnica si intreaba. "Sunteti nemtoaica?" "Nu", zice femeia, "sunt turcoaica." Nedumerit, o intreaba: "Dar unde sunt, femeie, toti nemtii astia?" Femeia se uita la ceas si spune: "Cum unde ?La munca."

 

 

 

0 comentarii1526 vizualizări18 ianuarie 2011
rss 2.0
rss 2.0