Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Umor Duminica 12 Iulie 2020 - 4916 vizitatori azi
Vino la DNA sa discutam...

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a inceput sa-si sune colegii de facultate, ca sa faca lista pentru intalnirea de 10 ani de la absolvirea facultatii. Din pacate, in  momentul in care auzeau "Si ia zi, ce mai invarti?", bietii oameni faceau infarct ...
"Am raspuns eu, sotul meu era intr-o intalnire cu cineva. I-am spus ca il cauta  cineva de la DNA  si in momentul acela s-a albit, a facut pe el si a cazut, cu  convulsii", spune sotia unuia dintre fostii colegi sunati de Codruta. Omul se afla internat la boli nervoase, dupa ce  s-a dovedit ca infarctul nu era provocat de o boala de inima, ci de frica.
Codruta spune ca, pentru  operativitate a decis sa nu mai sune, ci sa le dea cate un SMS: "Vino la DNA sa discutam cum facem cu cei 10 ani".

Potrivit sefei DNA, s-au prezentat 10 persoane si, cand Codruta i-a  intrebat ce mai  stiu despre ceilalti colegi, acestia au si inceput sa-i toarne!

 

1 comentariu9569 vizualizări24 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0