Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Umor Duminica 12 Iulie 2020 - 3222 vizitatori azi
DA, IUBESC ACEST RATIONAMENT! Eu va astept ...

In sfarsit, explicatia pe care o presupuneam corecta si o doream, dar nu eram sigur!!! Macar acum m-am linistit !!!  Creierul vastnicilor este mai lent deoarece a acumulat o mare cantitate de cunostinte.           
 Savantii considera ca oamenii nu se degradeaza mental odata cu varsta, ci, pur si simplu dureaza mai mult pana ce-si amintesc de un lucru, deoarece ei au mai multe informatii in creier. La fel cum, unui calculator  al carui hard-disk e supraincarcat, ii ia mai  mult timp pentru accesarea unei  informatii.
            
 Cercetatorii afirma ca incetinirea procesului  nu reprezinta un declin al fenomenului cunoasterii. Creierul uman lucreaza mai lent la cei in varsta,  spune Dr. Michael Ramscar, numai datorita faptului ca a
 acumulat mai multe  informatii in decursul timpului. Creierul batranilor nu devine mai putin eficient. Din  contra a adunat mai multe cunostinte.
            
 De asemenea, cei in varsta, adesea se duc in alta camera sa ia  ceva, iar cand ajung acolo, se intreaba  pentru ce au venit. Aceasta nu este o  problema de memorie ci o metoda naturala pentru a-i determina pe batrani sa faca mai multa miscare !
            
 Am o gramada de prieteni la care ar trebui  sa le trimit? ?acest  mesaj, dar nu-mi amintesc, asa ca, va rog pe voi sa-l  trimiteti mai departe  prietenilor vostri, care poate sunt si ai mei.  

.

 In perioada in care Octavian Goga a fost prim ministru nu exista televiziune. Aparatele de radio erau putine. De  asemenea si ziarele erau putine. Asa ca oamenii nu-i prea cunosteau pe politicieni. Demnitarii nu aveau masina cu sofer. Pentru deplasari foloseau taxiul, apoi se faceau decontarile. 
   Primul ministru Octavian Goga urma sa vorbeasca la radio. A luat un taxi pana la Casa Radio. Ajuns acolo, l-a rugat pe sofer sa-l astepte. Soferul i-a spus ca nu poate sa-l astepte pentru ca se grabeste sa ajunga acasa sa-l asculte pe primul ministru care urmeaza
  vorbeasca la radio. Atunci Octavian Goga, incantat, i-a dat un bacsis gras.

   Vazand bacsisul, soferul i-a spus primului ministru:  "Il bag in MASA  pe primul ministru! Eu va astept pe dumneavoastra!" 

  Intamplarea a povestit-o chiar Octavian Goga        
                

 

0 comentarii10955 vizualizări25 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0