Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Umor Marti 11 August 2020 - 41330 vizitatori azi
Gluma nemteasca - amara. Am primit din America !

In Berlin , Mohammad sta ghemuit pe vine si scuipa pe jos printr-o gaura dintre dinti. Dintr-o data apare o zana si spune: - Sunt zana social-liberal socialista! Am venit la tine, ca sa-ti indeplinesc trei dorinte!
 - Uite, ce dinti am in gura! Vreau sa-i am pe toti si reparati!

 Nici n-a terminat bine Mohammad sa rosteasca aceste cuvinte, ca imediat a fost promulgata legea privind tratamentul si protetica gratuite pentru strainii asistati social, si gura lui a inceput sa straluceasca alba ca zapada ,cu un zambet ca de Hollywood.

 - Mi-e dor cele patru neveste si cei cincisprezece copii, precum si de parinti, frati si surori, si inca de parintii, fratii si surorile sotiilor mele! Vreau ca noi toti sa locuim intr-o vila de lux si sa avem o multime de bani!

 Nu a terminat bine, ca Mohammad s-a pomenit intr-o vila frumoasa! Pe masa era textul legii cu privire la reintregirea familiei pentru strainii asistati social si multe chitante bancare cu informatii despre beneficiile primite. Casa era complet mobilata si utilata cu aparatura electrica necesara, in conformitate cu Legea privind ajutorul pentru achizitionarea de mobilier si aparate de uz casnic, acordat strainiilor asistati social.

 Fericit, Mohammad aproape nu stie ce sa mai ceara zanei la ultima dorinta. Si a rugat-o: - Vreau sa fiu tratat ca un german adevarat si sa ma cheme Schulz.

 Inainte de a termina de spus, toate au disparut, iar el insusi s-a pomenit iar ghemuit si scuipand pe jos, printre dintii gauriti.

 - Ce s-a intamplat? - a intrebat-o el pe zana.

 - Nu va este rusine, domnule Schulz  sa cersiti de la stat!  Trebuie sa va purtati singuri de grija!  Mergeti si cautati-va un loc de munca!

 

.

 

Zeci de mii de tigani au protestat ieri  intr-una din cele mai sarace regiuni din Romania", a titrat azi CNN, cu  referire la marsul organizat de  secui in Harghita si Covasna.
 Se pare ca redactorii CNN au fost indusi in eroare de mustatile tipic secuiesti, care nu sunt cu nimic diferite de cele traditionale ale tiganil  In articol se precizeaza ca  "tiganii" au marsaluit pentru a cersi in  grup. "Individual, cersesc  bani sau mancare.  Odata adunati cateva zeci de mii,  pretentiile lor cresc: cersesc bani direct de la Guvern,  dar si teritorii intregi, pe care sa le conduca dupa bunul lor plac.
 O mentalitate care nu-si are locul in Europa secolului XXI", apreciaza jurnalistii americani.
 Americanii militeaza pentru integrarea lor in societate, in primul rand prin alfabetizare. Asta dupa ce au constatat ca peste 90% dintre cei care au  marsaluit nu numai ca nu cunosc limba engleza, dar nu  sunt in stare sa se exprime nici macar in romana.
 Mai mult, marea lor majoritate nu detin notiuni elementare  de  istorie sau geografie. "Traiesc in secolul  gresit!",  au spus jurnalistii CNN  despre ei.

 

0 comentarii17745 vizualizări20 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0