Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Umor Marti 22 Septembrie 2020 - 21530 vizitatori azi
Ce ne invata filmele americane!?

Mai multi cineasti au decis sa faca o lista cu "lectiile" date de filmele americane, cele imprimate definitiv in mintea spectatorilor.

 Despre ce este vorba? Sa vedem:  1. Un detectiv poate rezolva un caz numai dupa ce a fost suspendat.

 2. Cel putin unul din doi gemeni identici este diabolic.

 3. Daca trebuie sa dezamorsezi o bomba nu ai de ce sa-ti faci griji,  intotdeauna vei alege corect firul care trebuie taiat.

 4. Mai toate computerele laptop sunt suficient de puternice pentru a  patrunde in sistemul de comunicatii al oricarei civilizatii extraterestre invadatoare.

 5. Nu conteaza daca intr-o lupta martiala numarul adversarilor este foarte  mare: inamicii tai vor astepta rabdatori sa te atace unul cate  unul, dansand  in jurul tau intr-o maniera amenintatoare, pana cand ii faci knock-out pe cei dinainte.

 6. Cand stingi lumina pentru a te duce la culcare, tot ce se afla in dormitorul tau se vede perfect, numai ca intr-o usoara penumbra.

 7. Daca esti blonda si draguta, este foarte probabil sa ajungi expert  mondial in fisiune nucleara la varsta de 22 de ani.

 8. Politistii cinstiti si muncitori sunt in mod traditional impuscati cu trei zile inainte de pensionare.

 9. Decat sa risipeasca gloantele, megalo-maniacii prefera sa-si ucida  adversarii pe care-i prind folosind masinarii complicate, care cuprind  rachete, sisteme electronice, gaze mortale, lasere sau rechini mancatori de oameni, ce le ofera prizonierilor cam 20 de minute pentru a evada.

 10. Toate paturile au cearsafuri speciale, probabil in forma de L, care

 ajung pana la subratul femeii care doarme, dar depasesc numai cu putin coapsele barbatului de langa ea.

 11. Toate pungile cu cumparaturi contin cel putin o paine-bagheta.

 12. Este foarte usor pentru oricine sa piloteze un avion, pana la  aterizare,  urmand instructiunile cuiva din turnul de control.

 13. O data pus pe buze, rujul nu mai dispare de acolo, orice ai face, inclusiv scufundari submarine.

 14. Cel mai probabil vei supravietui unei batalii, dar numai daca nu faci greseala sa arati inainte cuiva fotografia iubitei care te asteapta acasa.

 15. Daca vrei se te dai drept ofiter german sau rus, nu-i nevoie sa stii limbi straine, este suficient un accent potrivit.

 16. Turnul Eiffel se vede pe orice fereastra din Paris.

 17. Un barbat nu va arata nici un semn de durere in cursul celor mai feroce  lupte, dar se va crispa cu totul cand o femeie incearca sa-i curete zgarieturile.

 18. Daca undeva se vede un panou de sticla, mai devreme sau mai tarziu cineva va trece prin el.

 19. Daca locuiesc intr-o casa bantuita, femeile vor iesi - dar numai in cele mai transparente desuuri - sa vada ce este cu sunetele ciudate pe care le aud.

 20. Un computer pe care trebuie sa deschizi un fisier text nu va avea  cursor, dar va spune in-totdeauna: "Introdu parola".

 21. Cand conduci pe un drum perfect drept este intotdeauna necesar sa rotesti voiniceste de volan in stanga si in dreapta la fiecare cateva momente.

 22. Toate bombele au un ceas electronic cu cifre mari si rosii, pentru a sti exact cat mai este pana la explozie.

 23. Apartamentele mari, etajate, din New York, au o chirie convenabila  pentru oricine, fie el somer sau director.

24. Daca te hotarasti sa dansezi pe strada, toti cei pe care ii vei intalni vor cunoaste perfect pasii.

 25. Departamentele de politie dau ofiterilor teste de personalitate pentru a fi sigure ca ii vor face parteneri pe cei care se potrivesc mai putin.

 26. Cand sunt singuri, toti ofiterii straini prefera sa vorbeasca unul cu altul in engleza.

0 comentarii2149 vizualizări08 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0