Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Umor Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
Banc medical...mortal. Atentie la anuntul de dimineata. De unde scoti un avocat..

Incendiu mare la un spital. Ca de obicei, sosesc operativ SMURD-ul si pompierii. Actioneaza organizat, se lupta cu flacarile, dar isi fac treaba profesionist, sting incendiul si intervin pentru salvarea persoanelor aflate in pericol.  La urma, seful formatiei raporteaza managerului de spital:

- Dle Doctor, operatiune  a  fost incheiata cu succes, au fost salvati aproape toti, doar la subsol, din cele trei persoane inconstiente gasite acolo, am reusit sa resuscitam doar doua, si acum sunt in afara oricarui pericol. - dar una... din pacate, a murit. Ne pare rau, n-am putut face mai mult!

Doctorul:
- Bai, ati inneeebuuuuuniiiiiiiiiiiit?!! La subsol e morga...!

 

 

 

 

Intr-o dimineata de iarna, sotul si sotia ascultau la radio in timpul micului dejun.
"Astazi o sa fie 8-10cm de zapada. Va rugam sa parcati masinile pe partea de strada cu casele numerotate cu numere pare, pentru ca sa se poata trece cu plugurile de zapada"
Sotia se duce repede si muta masina.
O saptamana mai tarziu, dimineata, mic dejun, radio:
"Astazi o sa fie 10-12cm de zapada. Va rugam sa parcati masinile pe partea de strada cu casele numerotate cu numere impare, pentru ca sa se poata trece cu pl ugurile de zapada"
Sotia iar se duce si muta masina pe partea respectiva.
O saptamana mai tarziu:
"Astazi o sa fie 12-14cm de zapada. Va rugam sa parcati....." Brusc se intrerupe curentul.Sotia suparata si ingrijorata intreaba:
"-Dragul meu, nu stiu ce sa fac. Pe ce parte a strazii trebuie sa parchez masina?"
Sotul cu o voce calda si intelegatoare, cum o au toti barbatii ce sunt insurati cu blonde, spune:
"-De ce nu lasi tu masina in garaj, de data asta…!!!?".

 

 

 

 

Cica moare un inginer si ajunge la Portile Raiului. Il cauta Sfantul Petru prin catastife, prin hartii, agende, caiete, da' nu-l gaseste defel, si atunci ii spune inginerului:

 - Imi pare rau, nu esti pe lista, nu pot sa te las sa intri. Trebuie sa te duci in Iad. Tipul, ce sa mai zica, se duce in Iad. Dar nu trece multa vreme, si inginerul, satul de mizeriile specifice Iadului, se pune pe treaba si incepe sa proiecteze diverse imbunatatiri. Cu trecerea timpului, in Iad incep sa beneficieze de ISO 9001, SAP, control de fluxuri de cenusa, aer conditionat, cuptoare de smoala cu alimentare automata, closete cu auto-spalare, sala masinilor, programe de siguranta si prevenire a accidentelor, scari rulante, retele de comunicatii cu fibra optica, programe de mentenanta predictiva, sisteme de control field bus si Hart, acces pe baza de amprente digitale, Wi-fi, iPod-uri, etc... Intr-o buna zi, il suna Dumnezeu pe Satana la telefon si-l intreaba:

 - Ei, si cum mai e pe la voi, cum merg lucrurile pe acolo jos?

Ii raspunde dracul:

- Suntem pe cale sa ne certificam ISO 9001, 14001, 18001, 21000, avem un sistem de control de flux al cenusii, aer conditionat, closete cu drenaj prin infrarosii, scari rulante cu limitatoare automate de sarcina, echipament domestic pentru eficienta energetica, Internet la liber... Pana si eu am publicat prima versiune a paginii mele web.

La care Dumnezeu tuna prin telefon:

- Ceeeeeeee??? Vrei sa spui ca tii cumva acolo la tine vreun inginer???

 Scaraotchi, cu tupeu, ii raspunde:

- Da! Da' de ce iintrebi? - Asa ceva nu se poate admite! Ce face un inginer in Iad? Locul lui nu este in Iad. Inginerii intotdeauna merg in Rai. Sa mi-l trimiti imediat, m-ai auzit?

- Nici sa nu visezi asa ceva, zice dracul. Inginerul va ramane cu mine pentru eternitate.

 - Trimite-mi-l imediat sau... TE DAU IN JUDECATA!

La care Satana incepe sa rada in hohote:

- Nu zau, chiar asa?  SI... DE UNDE O SA SCOTI  TU UN AVOCAT?      

 

 

 

 

0 comentarii2443 vizualizări23 februarie 2012
rss 2.0
rss 2.0