Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Umor Joi 02 Iulie 2020 - 21228 vizitatori azi
Unde a gresit omul alb ?

Seful Indian "Doi Vulturi" a fost intrebat de un birocrat alb din guvernul US:  "ai observat omul alb de mai  bine de 90 de ani. Ai vazut razboaiele sale, avansurile tehnologice pe care le-a facut. Ai vazut progresul sau si daunele facute de el". Seful a aprobat din cap cele auzite. Birocratul a continuat:" Avand in vedere toate aceste evenimente, ce parere ai, unde crezi ca a gresit omul alb" Seful s-a uitat fix la birocrat si a raspuns:  

"Cand albul a gasit pamantul asta, noi indienii il stapaneam, n-avem taxe, n-aveam datorii, aveam bizoni din belsug, castori berechet, apa curata. Femeile faceau toata munca, Vraciul era un om liber. Barbatul nativ isi petrecea ziua vanand si pescuind; si facind sex toata noaptea". Apoi seful s-a lasat putin pe spate zambind: "Numai omul alb e suficient de prost sa gandeasca ca poate imbunatatii un astfel de sistem".   

 

 

0 comentarii1862 vizualizări03 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0