Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Umor Duminica 12 Iulie 2020 - 4612 vizitatori azi
Intalniri dupa terminarea studiilor. Un rabin a slujit la...

Se organizeaza intalnirea de 10 ani:
- Unde sa fie intalnirea de 10 ani?
- La restaurantul " Moldova ", acolo sunt niste chelnerite misto, cu fuste mini si tate mari!

Se organizeaza intalnirea de de 25 ani:
- Unde sa fie intalnirea de 25 ani?
- La restaurantul " Moldova ", acolo se gateste foarte bine si sunt portiile mari!

Se organizeaza intalnirea de 35 ani:
- Unde sa serbam intalnirea de 35 ani?
- La restaurantul " Moldova ", acolo se poate manca dietetic si au si meniu vegetarian!

Se organizeaza intalnirea de 45 ani:
- Unde sa fie intalnirea de 45 ani?
- La restaurantul " Moldova ", acolo este si rampa pentru carucior cu rotile!

Se organizeaza intalnirea de 50 ani:
- Unde serbam intalnirea de 50 ani?
- La restaurantul " Moldova "!
- Vai ce bine! Acolo n-am mai fost niciodata!!!

 

 

Intr-un avion de pasageri, zburau pentru prima data impreuna un pilot evreu si copilotul care era chinez. Dupa o buna bucata de timp in care nu si-au spus nimic unul celuilalt, evreul rupe tacerea: 

- Sa stii ca eu va urasc pe voi, chinezii! 

- De ce? - il intreaba surprins chinezul. 

- Pentru ca i-ati atacat pe americani la Pearl Harbor ! 

- Nu noi am fost, aia au fost japonezii!!! 

- Chinezi, japonezi, vietnamezi, pentru mine sunteti toti o apa si-un pamant! Chinezul inghite in sec, dar nu spune nimic. Dupa o noua perioada de tacere, chinezul spune: 

- Si eu va urasc pe voi, evreii! 

- De ce? - intreaba jignit evreul. 

- Pentru ca din cauza voastra s-a scufundat Titanicul! 

- Ce prostii vorbesti! Titanicul s-a scufundat pentru ca s-a ciocnit de un iceberg!! 

- Iceberg, Goldberg, Spielberg, pentru mine sunteti toti o apa si-un pamant! 

 

 

----------- 

 

La NASA soseste un OZN acoperit complet cu aur. Din el coboara un extraterestru mic, verde, dar cu antenutzele din aur. Este luat la intrebari, cercetat: 

- De unde vii tu? 

- De pe Marte. 

- Si toti aveti acolo farfurii zburatoare din aur? 

- Da. 

- Si toti aveti acolo antene din aur? La care extraterestrul: 

- Numai noi, evreii.... 

 

 

----------- 

 

Un evreu se afla pe patul de moarte si-i spune singurului sau fiu: 

- Isaac, mai am putin si mor si vreau sa stii ca cele 7 vile, 3 blocuri, 30 de taxiuri, fabrica de imbracaminte, cele 2 ferme, 8 magazine, bijuteriile, titlurile bancare, valorile, sculpturile... 

- Da, tata, mi le lasi? 

- Ti le vand ieftin, foarte ieftin! 

 

 

------------ 

Un american, un neamt, un evreu si un negru prin padure... Cade o omida pe american acesta o arunca pe neamt, neamtul pe evreu, evreul pe negru; negrul o ia si o mananca. Cade alta omida pe american. O arunca pe neamt, neamtul pe evreu, iar evreul spre negru: 

- Cat dai pe o omida? 

 

 

------------- 

Intr-o gradinita din America, educatoarea le promite copiilor 2 $ daca vor raspunde exact la intrebarea: Cine a fost persoana cea mai importanta din istoria omenirii? Se ridica Sean, irlandezul, si zice ca St. Patrick. 

- Gresit, urmatorul la rand! Se ridica McQueen, scotianul, si zice ca St. Andrew. 

- Gresit, urmatorul... Se ridica Shlomo, evreul, si zice ca Iisus Cristos. Educatoarea ii da cei 2 $ pentru raspunsul exact si-l intreaba cum se face ca evreii il recunosc pe Isus ca cel mai important om din istorie. Raspunsul lui: 

- Eu stiu de fapt ca cel mai tare din istoria umanitatii a fost MOISE, dar BUSINESS IS BUSINESS! 

 

 

----------- 

Itic, elev in clasa I-a este intrebat de invatator cit fac 2x2. Itic: 6. Invatatorul: Cum, asa Itic, chiar nu stii cit fac 2x2 ? Itic: 5, domn' profesor. Invatatorul foarte suparat: Itic, daca nu spui exact cit fac 2x2, miine sa vii la scoala cu taica-tu ! Itic: 4 domn profesor. Invatatorul: Pai, daca stiai, de ce n-ai spus de la inceput ? Itic: Da' ce, eu n-am voie sa ma tirguiesc ? 

 

--------- 

 

 

Intr-un sat evreiesc din Polonia era o singura vaca si intr-o zi a incetat sa mai dea lapte. Panicati, oamenii au intrebat peste tot si au aflat ca ar putea cumpara o vaca din Moscova cu 2000 ruble sau una din Minsk, cu 1000 ruble. Normal, au ales varianta mai ieftina - o vaca din Minsk . Era o vaca superba, dadea mult lapte gras si toata lumea o indragea. Oamenii s-au hotarat sa o imperecheze pentru a avea mai multe vaci la fel! Au adus asadar un taur. Insa, cand taurul venea din dreapta sa se urce pe vaca, aceasta se muta la stanga. Cand taurul venea din stanga, vaca se muta spre dreapta si tot asa, toata ziua fara nici un rezultat. In final, in disperare de cauza, oamenii s-au dus la rabbi sa-l intrebe ce sa faca! I-au spus povestea: 

- Rabbi, am incercat o zi intreaga si n-am reusit. Cand taurul venea din dreapta, vaca se muta spre stanga iar cand taurul venea din stanga, vaca se muta spre dreapta si tot asa. Ce sa facem? Rabbi s-a gandit un moment si a intrebat: 

- Ati cumparat vaca de la Minsk ? 

- Rabbi, esti fantastic! s-au mirat oamenii. Esti atat de intelept! Noi nu ti-am spus de unde am luat vaca. Cum ti-ai dat seama? Trist, rabbi raspunde: 

- Nevasta-mea e din Minsk ... 

 

 

--------------- 

Un rabin a slujit la Templu timp de 20 de ani. Ca sa-l rasplateasca, comunitatea il trimite intr-o excursie in Hawaii . Cand ajunge in camera de hotel, o tanara foarte frumoasa si goala statea intinsa in pat. Revoltat, pune mana pe telefon si suna acasa: 

- Nu aveti pic de respect pentru pozitia mea ? Sunt rabin. Asta e o dovada crasa de nesimtire si lipsa de respect! Auzind acestea, tanara, rusinata, incepe sa se imbrace. Dupa ce a terminat de vorbit la telefon, rabinul i se adreseaza: 

- Tu unde pleci ? Nu pe tine sunt suparat !

 

 

 

0 comentarii2520 vizualizări02 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0