Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Marti 26 Mai 2020 - 16142 vizitatori azi
Incotro se indreapta Romania si Bistrita ?!

Vineri a avut loc o intalnire neprotocolara intre mai multi politicieni locali, 11 jurnalisti si tineri ce activeaza pe plan judetean pentru a dezbate situatia actuala din Romania dar si din municipiul Bistrita. In randul politicienilor s-a aflat deputatul Ioan Oltean, senatorii Dorin Dobra si Cristian Florean, liderul PER- Alexandru Toniuc dar si consilierii locali Sorin Hangan, Antal Atilla, Mihai Sermesan, Filip Moisil alaturi de consilierii judeteni Monica Seserman, Gabriela Montoiu si Eugen Curtean.

            Ioan Oltean a raspuns la intrebarile jurnalistilor si a tinerilor prezenti precizand ca: "Am impresia ca nu mai suntem in Uniunea Europeana, dupa ce se intampla de 2 ani incoace in Romania". Acesta a mai spus, referitor la situatia locala a Bistritei, si mai ales incotro se indreapta orasul, ca trebuie sa raspunda Emil Radu Moldovan si Ovidiu Teodor Cretu. Referitor la viitori candidati pentru functia de primar al municipiului, la alegerile din 2016, Oltean a dat un raspuns cel putin ciudat "Daca Ovidiu Cretu va fi intr-un partid de dreapta atunci vom avea un primar de dreapta la Bistrita", lasand sa se inteleaga ca il sustine sau cel putin crede in sansele lui Cretu la un nou mandat.

            Referitor la situatia Romaniei, senatorul Dorin Dobra a declarat ca avem o tara rupta in doua si a dat exemplul disputelor pe tema eutanasierii cainilor, Rosia Montana sau a jurnalistilor care critica o parte sau alta a clasei politice. Dobra sustine ca politicienii romani sunt ca si hamsterii intr-o rotita in miscare, iau totul de la zero, la fiecare nou mandat, Romania neavand nici acum o strategie de tara, clara.

            Referitor la Bistrita, Dobra a spus ca de 23 de ani se tot conserva acest oras dar si-a pus intrebarea retorica "dar cand vom incepe sa il si dezvoltam ? ".

 .

 Marius Chiuzan.

0 comentarii2562 vizualizări13 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0