Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Marti 26 Mai 2020 - 14538 vizitatori azi
Guvernul a legiferat PALESTINIZAREA ROMANIEI!

Tradare ! Ministerul Agriculturii a scos din lege prevederea cum ca strainii nu pot detine mai mult de 100 ha. Chipurile la cererea UE. Cu astfel de "cosmetizari" legea vanzarilor de pamant de la 1.01.2014 ne lasa complet la mana rechinilor internationali. Preemntiunea pe care o vantura min.Constantin e frectie la un picior de lemn. Nu vom mai fi noi stapani in tara noastra. Ptr. ca din moment ce strainii vor deveni proprietari aici, ei isi vor cere drepturi precum dreptul la vot, la a fi alesi, la a hotara care sunt destinele tarii si ale neamului. Anul 2014 va fi astfel inceputul sfarsitului Romaniei, care a alungat 4,5 milioane de cetateni in afara granitelor iar acum isi vinde pe nimic terenul agricol.

 Acest comentariu de pe blog, semnat XYZ, semnaleaza problema cea mai serioasa cu care ne confruntam! Mult mai grava decat Rosia Montana! Ni se pregateste lovitura cea mai dura care ni se poate da ca tara, ca stat, ce neam!

E bine de stiut ca acest act de tradare fara precedent de grav in istoria neamului are mai multi autori. In fruntea lor trebuie pus Emil Constantinescu. Asa neputincios cum a fost. A gasit energia sa promoveze, de cum s-a vazut la Cotroceni, modificarea legislatiei in acest sens, pentru a li se permite strainilor sa cumpere pamant arabil, paduri, terenuri de orice fel. Parca ii era teama ca pateste ceva si nu apuca sa faca aceasta modificare. Acesta a fost cel mai important gest politic al Debilului! Mai grav decat capitularea sa in fata pretentiilor teritoriale ale unor vecini capabili de orice crima impotriva noastra! Cu ei s-a facut tovaras pradatorul de Tara numit Emil!

Ditamai profesorul, ditamai Rectorul! Mai jigodie decat toti golanii de pe scena politica!

Lucrurile nu trebuie lasate asa! Toate energiile noastre, adunate pentru a respinge proiectele Rosia Montana si Gazele de sist, sa le directionam si spre aceasta tinta! Uniunea Europeana nu are voie sa ne ceara noua ceea ce a permis altor tari din UE. Sa vedem ce legislatie exista in acest sens in Polonia si Ungaria, bunaoara!

Dar eu merg de data asta pe modelul Israelului! Legile din Israel, domnule Basescu, domnule Voiculescu - caci ministrul agriculturii este, chipurile, conservator! Domnilor care prin minciuna si crima ati ajuns sa ne conduceti! Treziti-va! Am convingerea ca cei mai multi dintre voi nu va dati seama ce urmeaza! Informati-va! Cele mai intinse suprafete de teren au fost achizitionate, direct sau indirect, de firme si persoane din Israel sau de origine evreiasca! De aceea spun ca se cuvine sa apelam la legislatia din Israel! Caci tu, roman, daca te duci in Israel sa cumperi un metru patrat de pamant nu ti se da voie! Si foarte bine fac guvernantii din Israel ca au promulgat asemenea legi! Dar ce tie nu-ti place altuia nu face!

Imi ingadui sa-i avertizez pe beneficiarii acestor legi tradatoare ca va veni foarte curand si ziua RE-romanizarii!

De 24 de ani s-a declansat  DE-Romanizarea Romaniei! A mai fost ea incercata de mai multe ori! Ultima oara in anii care au urmat lui 23 august, ani de dictatura cominternista!… Nu le-a mers! Nu le-a iesit, desi in urma lor s-au adunat suferinte a milioane de romani.

Si in decembrie 1989 au mai clocit o "revolutie", o noua incercare de a anihila si desfiinta caracterul romanesc al Statului, al societatii… De data asta au pregatit mult mai bine strategia criminala! Deh, nepotii cominternistilor de odinioara si-au rafinat instrumentele crimei. Au invatat din greselile mumei Ana Pauker & comp., din greselile parintilor, si dupa 1990 au implementat politici, stategii, inginerii etc. mult mai productive, mai eficiente! Ne va fi si noua mult mai greu sa le dam peste cap marsavele uneltiri! Sacrificii si jertfe noi ne asteapta. Dar nu avem incotro!

Daca acceptam vanzarea de pamant strainilor inseamna ca acceptam sa disparem din istorie!

Istoria noastra a cunoscut multi tradatori! De cele mai multe ori acestia si-au tradat sefii, colegii, camarazii! Au tradat persoane, in primul rand, deseori din motive personale: ranchiuna, dorinta de razbunare, ura, antipatie etc.

Actul  de tradare care ni se pregateste nu este din aceasta categorie! Este fara precedent de grav pentru ca este tradat neamul romanesc in intregul sau si in modul cel mai direct! Este pusa in discutie insasi existenta noastra pe mai departe ca stat, ca popor! Este tradata insasi istoria noastra, careia o asemenea lege ii poate curma cursul!

Nemernicii astia tradeaza Romania Viitoare! Vor s-o anihileze, s-o desfiinteze!

Dumnezeule mare, chiar vom admite asa ceva?!

 

Ion Coja.

18.11. 2013.

0 comentarii2541 vizualizări19 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0