Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Joi 28 Martie 2024 - 14587
Scrisoare electorala cu dedicatie pentru fraierul contribuabil roman.

Am primit pe adresa mea o scrisoare de la Primaria Bistrita semnata de domnul primar Ovidiu Cretu din care reiese ca banii primiti de la mine au fost de un real folos pentru administratie, si ca vom continua impreuna traseul devenirii europene al orasului nostru. La prima strigare totul suna frumos, a mare respect si dragoste netarmurita pentru cetateanul contribuabil. Dar oare asa sa fie? Ii amintesc domnului primar ca un cetatean care are o oarecare cultura si atitudine civica nu mai crede in astfel de vorbe. Stiti bine domnule primar ce sustinere puternica ati avut in primul mandat de la mine si familia mea. Sunt dezamagit ca dupa 6 ani de cand sunteti ales, Bistrita nu arata asa cum mi-am inchipuit-o. S-a pierdut destul de mult din orasul boem de altadata, tocmai prin masurile pe care le-ati luat, iar vina apartine si consilierilor care v-au sustinut. Ma refer desigur la disparitia si mutilarea a sute de arbori din orasul nostru. De asemenea nu ati dus la bun sfarsit cele 2 PUZ-uri care au inghitit bani privind studiul de amenajare al Raului Bistrita si a zonei de agrement Codrisor. Mai mult decat atat, ati sucit-o in asa fel incat insasi Padurea Codrisor este amenintata de un proiect nefezabil si care creeaza disconfort pentru 2-3000 de cetateni din aceea zona, contravenind legislatiei in vigoare. Sunt ingrijorat si de felul in care este gandit proiectul parcarii din parculetul Mihai Eminescu, care va duce la disparitia lui. Imprumutul impovarator pentru oras de a realiza un proiect la care v-ati grabit din cauza campaniei electorale, vestitul Wonderland, mi se pare inutil. Nu vreau sa fiu rau, ca este proiectul dumneavoastra de suflet, si in acest caz va doresc sa-l duceti la indeplinire daca veti reusi. Am dreptul sa astern aceste cuvinte pentru ca stiti bine ca sunt printre putinii cetateni care au venit la toate dezbaterile publice si la multe sedinte de CL. La dezbateri am luat cuvantul, venind si cu idei proprii privind bugetul pe 2014. Am constatat in final ca mi-am pierdut timpul de pomana cu alesii, nefiind bagat in seama niciodata, ba chiar surprinzand ranjete malitioase de la toti. Aveti nevoie in continuare de taxele si impozitele de la pozitia mea, numai ca aceeasi administratie cu obedienta nu imi recunoaste proprietatea pe care culmea, o impoziteaza din anul 1939 neintrerupt. Desigur, in plan personal, a fost prima data cand am adresat o cerere de audiere in CL in data de 12.12.2013, nefiind bagat in seama pana azi si in loc de raspuns am fost evacuat din sala CL de Politia Locala.

Va rog pe viitor sa nu mai faceti efortul de a trimite cetateanului Balan scrisoarea dumneavoastra de multumire. Nu o mai accept, nu va mai sustin si v-o returnez fara patima si ura.

Sa auzim de bine.

Marius Balan                                                                                                                            Bistrita

                                                                                                                                          21.03.2014

1 comentariu2933 vizualizări21 martie 2014




rss 2.0
rss 2.0