Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Luni 23 Septembrie 2019 - 10182 vizitatori azi
GABRIELA SZABO MINSTRUL CERCETARII SI INVATAMANTULUI !!!!???

O plimbare de duminica nu strica nimanui, mai ales daca vremea iti permite sa lasi umbrela acasa. Profiti de zeul egiptenilor cu care de mult nu te-ai mai intalnit si o "tai" pe jos prin urbea natala. Parasit de ganduri sumbre si la adapostul razelor solare, iti dai drumul la imaginatie si te gandesti ce bine ar fi daca ai mai descoperi ceva noutati din cetatea Bistritei, o cetate mereu gata sa te puna in inferioritate culturala.

            Atent la "bizonii" care-si atarna caii putere de castanii seculari, faci slalomul potrivit printre faloasele marci de automobile si incerci sa scapi de aglomeratia asta creata pe trotuar.

Fara sa vrei, privirea iti este atrasa de mai multe simboluri institutionale si ca un jurnalist atent si impatimit fotograf, treci la fapte pentru ca descoperirea de moment sa nu scape si altora.

Odata descoperirea facuta, incepi sa faci legaturi de idei, relatii ...etc, etc. iar interogatiile retorice incep sa-ti bata la poarta creierului.

Oare  ce  pile  a  avut  Gabi  de  a  ajuns  la  invatamant  ministru, cum de au pus o bistriteanca la cercetare, dar tineretul cum de o are pe Gabi Szabo ministru ???

             In loc de raspuns, tragi  o poza si o faci publica, asta asa, ca sa vada si altii in masura sa raspunda la noianul de intrebari care ti-au incarcat creierul.

 

 

          A .  Orban.

 

1 comentariu2282 vizualizări01 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0