Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Miercuri 18 Septembrie 2019 - 13342 vizitatori azi
In memoria BACIU SILVIU.

Cu sufletele intristate de povara despartirii pe acest pamant, dar mangaiate de nadejdea revederii in ceruri, aflam de plecarea spre vesnicie a pretuitului nostru profesor si director BACIU SILVIU - 13.04.1946 - 02.06.2014. PROFESOR LA "SCOALA DE MUZICA SI ARTE PLASTICE" BISTRITA IN PERIOADA 1972-1990

DIRECTOR AL "SCOLII DE MUZICA SI ARTE PLASTICE" BISTRITA IN PERIOADA 1975-1990

      A trecut in nefiinta, o personalitate de mare complexitate si simplitate totodata, o inteligenta sociala de exceptie, om de o mare valoare, inalta calitate umana, generozitate si altruism.

       Muncea cu o putere si creativitate impresionante. Purta respect oricarui om, ctitor de vocatie si uimitoare anvergura.  Initiatorul Concursului de cea mai buna interpretare a unei piese romanesti, astazi renumitul concurs national "Sigismund Toduta".

          Directorul care si-a adus contributia la inchegarea si intarirea invatamantului muzical bistritean.

Fie ca plecarea lui dintre noi sa sporeasca armonia muzicii ceresti, bucuria in viata cea vesnica! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Cadrele didactice de la Liceul de Muzica "Tudor Jarda" Bistrita.

0 comentarii2590 vizualizări03 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0