Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Luni 23 Septembrie 2019 - 10838 vizitatori azi
In atentia Autoritatii Rutiere Romane si a Politiei Rutiere. Transport de "calitate" la FANY .

"Poate s-a modificat legislatia rutiera, iar cel de la volan poate fuma cate o tigara, sa manance cate un corn, sa bea cola la doza si sa vorbeasca la mobil cat de mult cu atat mai bine. Grozav. Toate in timpul mersului cu un autocar de la Fany".

 La imbarcarea mea in Lugoj nici vorba nu era ca la Cluj-Napoca trebuie sa ma dau jos din autocar si sa ma imbarc in autobusul cu numarul de inmatriculare  CJ 48 FNY. Normal ar fi trebuit sa fiu informata. Insa pt firma FANY asta nu este esential. Asa ca toi pasagerii au fost nevoiti ca in autogara Cluj-Napoca sa se transfere in autobusul pus la dispozitie de Fany si sa-si vizeze biletele fiecare, ca altfel nu aveau dreptul sa-si continue calatoria in autobusul cu pricina, desi biletul a fost platit pana la Bistrita.

La rugamintea mea, pt a ma lamuri de ce trebuie sa fac acest transfer, domnul sofer a afirmat ca: i s-a terminat programul. Foarte tare. Ma intreb daca i s-ar fi terminat programul undeva pe traseu, intr-un sat oarecare, ne-ar fi dat jos din autocar ...chiar acolo?  

 

Pe ruta Cluj-Napoca - Bistrita, bagajele pasagerilor au stat pe mijlocul autobusului, blocand accesul de pe mijlocul acestuia, asa cum se vede in fotografie.

Iar la final, stiti care a fost bonusul oferit de compania FANY? Va spun eu. 54 de minute intarziere. Super.

 

Totul e normal si firesc pt firma FANY SRL, ca pana la urma pasagerii au ajuns la destinatie. Restul nu conteaza, cum si cand.

 

Nici macar o scuza din partea conducatorului auto... ca asa ar fi fost frumos.

 

Iar acum citez de pe site-ul firmei dvs.( FANY SRL) "Mijloacele de transport sunt dotate la standarde europene, cu aer conditionat, incalzire si sonorizare. De asemenea, toate serviciile de transport practicate, sunt insotite de asigurare, atat pentru calatori, cat si pentru bagajele acestora."

 

Siguranta pasagerilor este asigurata ... nu-i asa? Se vad in fotografiile atasate. Ca despre bagaje, nu mai vorbesc....

 

Fotografiile spun totul... Probabil asta e politica firmei si eu nu stiu.

Poate s-a modificat legislatia rutiera, iar cel de la volan poate fuma cate o tigara (sa manance cate un corn, sa bea cola la doza) si sa vorbeasca la mobil cat de mult cu atat mai bine. Grozav.

Dar ce sa facem... toate acestea sunt serviciile de "calitate" oferite de firma FANY. 

Asa ca stimati cetateni, m-am gandit sa mediatizez acest lucru, in caz ca veti dori sa circulati cu firma FANY!

 

Va trimit atasat cateva din fotografiile facute pe traseul Lugoj - Cluj-Napoca  si Cluj-Napoca - Bistrita.

 

E.B.

1 comentariu2359 vizualizări15 iulie 2014
rss 2.0
rss 2.0