Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Luni 19 August 2019 - 4016 vizitatori azi
Mesaje de condoleante CJ, PDL, PSD - In memoria Constantin Rusu.

Mesaj de condoleante. In aceasta seara am aflat cu tristete de trecerea la cele vesnice a colegului si prietenului meu, domnul profesor Constantin Rusu, primarul comunei Ciceu-Giurgesti.

Imi este foarte greu sa ma despart de un om pe care l-am respectat foarte mult, de un coleg drag de partid si de un primar destoinic! Acum, cand cuvintele sunt de prisos nu pot decat sa imi exprim regretul ca un om ca el nu mai este in mijlocul nostru.

Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud,

Emil Radu MOLDOVAN.

.

 

Organizatia judetena PDL Bistrita-Nasaud deplange disparitia dintre noi a domnului Constantin Rusu, primarul comnunei Ciceu-Giurgesti, un om deosebit care a condus cu grija comuna. In numele tuturor colegilor mei transmit un mesaj de adanca tristete, condoleante si imbarbatare pentru familia care trece prin momente grele. Fie ca Bunul Dumnezeu sa aduca alinare familiei indoliate si sa le dea putere sa treaca peste aceste momente. Dumnezeu sa-I ierte si sa-l odihneasca in pace!

 Presedinte PDL Bistrita-Nasaud

Ioan Oltean

 

 .

 

 

Sincere condoleante familiei indurerate pentru pierderea  suferita. In astfel de momente cuvintele ar fi de prisos. Sunt cu gandul si cu sufletul alaturi de cei care au avut privilegiul sa-l cunoasca pe domnul Constantin Rusu, primarul comunei Ciceu-Giurgesti.  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! 

Senator,

Cristian Florian

 

 .

 

       Organizatia Partidului Social Democrat Bistrita-Nasaud deplange disparitia din mijlocul nostru a celui care a fost Constantin Rusu, primarul comunei Ciciu-Giurgesti, un prieten adevarat, coleg desavarsit, primar sufletist. Ne exprimam speranta ca tot ceea ce el a facut pentru comunitatea pe care a slujit-o aproape 10 ani, nu va fi niciodata uitat. Ne vom ruga pentru linistea lui si suntem alaturi de greu incercata familie. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

Colegii din PSD Bistrita-Nasaud.

.

 

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii3318 vizualizări06 august 2014
rss 2.0
rss 2.0