Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Vineri 03 Iulie 2020 - 15928 vizitatori azi
Mesaj de condoleante - In Memoria prof. Danut Prunea.

Am aflat cu mare tristete de vestea trecerii la cele vesnice a colegului si prietenului Danut Prunea! Vestea este cu atat mai trista, cu cat vine mult prea deveme pentru un om care mai avea multe de spus si de facut pentru comunitatea din Beclean!

Pentru mine personal, a fost un prieten alaturi de care am intrat in politica si alaturi de care am inceput constructia a ceea ce inseamna astazi Partidul Social Democrat in Beclean. Danut Prunea a fost acel om care iti castiga respectul aproape instant; un reper moral si intelectual greu de egalat, care era si acum, coloana vertebrala a comunitatii beclenare.

Cuvintele de mangaiere pentru familia greu indurerata sunt de prisos acum cand si suflete noastre, ale prietenilor, sunt invaluite de durere!

Ramas bun prieten drag! Vei ramane in amintirea si suflete noastre ca un om de care ne vom aduce aminte cu drag si mult respect!

 

 

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud,

Emil Radu MOLDOVAN

0 comentarii2604 vizualizări19 august 2014
rss 2.0
rss 2.0