Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Vineri 10 Iulie 2020 - 5808 vizitatori azi
In memoria .

PNL Bistrita-Nasaud este alaturi de presedintele Stelian Dolha in devastatoarea incercare prin care trece in aceste zile in urma decesului fulgerator al tatalui sau. Sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

 

Mesaj de condoleante

 In aceste momente de suferinta imi exprim, in numele colegilor mei, regretul si ii transmit condoleante deputatului Stelian Dolha pentru pierderea parintelui sau. Fie ca Bunul Dumnezeu sa mangaie familia indoliata si sa le dea putere tuturor celor care l-au cunoscut si apreciat. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

 Emil Radu Moldovan,

presedinte PSD Bistrita-Nasaud.

 

.

In aceste clipe grele, cand se desparte de tatal domniei sale, suntem alaturi de presedintele PNL Bistrita-Nasaud, deputatul Stelian Dolha. Bunul Dumnezeu sa-i aseze sufletul in randul dreptilor,  iar familiei sa-i dea mangaiere.

                                                  Presedinte PDL Bistrita-Nasaud,

                                                                   Ioan Oltean

 

 

Sincere condoleante deputatului Stelian Dolha si familiei, in aceste momente dificile in care se desparte de tatal sau. Fie ca sufletul celui ce a trecut poarta vesniciei sa fie asezat in randul dreptilor.

            Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

                                                          Senator, Cristian Florian.

 

.

Suntem cu gandul si sufletul alaturi de presedintele PNL Bistrita-Nasaud, Stelian Dolha, in aceste momente grele pricinuite de pierderea tatalui sau.

Sincere condoleante din partea Organizatiei PDL Bistrita-Nasaud!

 

 

0 comentarii2366 vizualizări20 august 2014
rss 2.0
rss 2.0