Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Duminica 23 Februarie 2020 - 2672 vizitatori azi
Soc si groaza in presa din Bistrita si Cluj. Comisarul sef Muresan NU a avut tentative de sinucidere!

In aceasta dupa-masa, mai multe "organe" de presa din Bistrita si din Cluj-Napoca au preluat o informatie se pare de la o sursa comuna neinformata sau rau-intentionata potrivit careia comisarul sef de politie Ovidiu Ioan Muresan ar fi incercat sa se sinucida in arestul din Cluj. Stirea a ajuns dupa cateva ore si la urechile familiei Muresan si a avocatului ce il reprezinta pe comisarul sef Ovidiu Ioan Muresan. Dupa vizita in arest a avocatului si discutiile avute cu comisarul sef Muresan reiese clar ca stirile sunt in totalitate false, denaturate, tendentioase si clar rauvoitoare. In exclusivitate pentru ziarul www.Bistritanews.ro  reprezentantii familiei Muresan ne-au declarat ca prin avocat au luat legatura in aceasta dupa-masa cu comisarul sef Ioan Ovidiu Muresan. Acesta desi fiind in arest are o stare de spirit buna, un tonus psihic normal, mai mult, Ovidiu Ioan Muresan sustine ca nu a existat niciun gand sau o tentativa de sinucidere si ca toate informatiile si stirile pe aceasta tema sunt neavenite.

Reprezentantii familiei sustin ca Ioan Ovidiu Muresan este un caracter  foarte puternic, cu o psihologie stabila, un crestin adevarat si o tipologie optimista a caracterului, fiind de neacceptat macar idea unei sinucideri pentru fostul comandant al IPJ BN.

In aceste conditii, familia Muresan, invita prietenii, cunoscutii, rudele, dar si pe fostii subordonati si colegi onesti ai lui Ioan Ovidiu Muresan sa aiba incredere ca acesta va clarifica toate aspectele ridicate in ancheta DNA, asta in spiritul muncii, corectitudinii, onestitatii si disciplinei impuse unui ofiter de politie care-si respecta cu deminitate meseria.

 

 

Marius Chiuzan.

 

Foto - arhiva Bistritanews.ro

4 commentarii3990 vizualizări16 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0