Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Durere la Scoala....

Elevii si colectivul didactic al Scolii Gimnaziale Nr.1 Bistrita sunt profund indurerati de trecerea in nefiinta a elevei Maria Bratan.

Toata prietenia, dragostea, gandurile bune si gesturile umanitare manifestate de acest inimos colectiv si de parintii elevilor scolii nu au reusit sa o ajute pe Maria sa infranga boala cumplita.

Nu te vom uita! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

 

.

Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bistrita

Bd. Independentei 46 ,420184 Bistrita

Tel/fax: +40263236049

http://sc1bistrita.scoli.edu.ro/

E-mail: generalaunu@bn.rdsnet.ro

.

P.S. - Conform ziarului Adevarul de Bistrita, Maria suferea de o forma galopanta de leucemie, care a tintuit-o la pat inca de luna trecuta cand a fost diagnosticata. Fetita urma un tratament intr-o clinica clujeana, iar saptamana trecuta a facut septicemie si a avut nevoie de mai multe transfuzii. Potrivit medicilor, Maria nu a raspuns cum ar trebui la tratamentul pentru septicemie, iar organele au inceput sa ii cedeze. Fetita s-a stins luni seara din cauza unei insuficiente multiorganice. Trupul neinsufletit al Mariei a fost adus in localitatea natala a mamei sale Sigmir, acolo unde va fi inmormantata joi.


0 comentarii3108 vizualizări13 ianuarie 2015




rss 2.0
rss 2.0