Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Domnule Primar, unde este centura Sud 2 a Bistritei?

Scrisoare deschisa - Stimate domnule primar Ovidiu Teodor Cretu. Astazi se implineste un an si 4 luni de cand cetatenii Bistitei au aprobat prin referendum realizarea proiectului dumneavoastra: centura SUD 2 a Bistritei. Desi, m-am impotrivit printr-o campanie civica variantei de 174 milioane euro pentru construirea drumului de carute prin Padurea Codrisor, pentru ca banii erau irositi, erau risipiti. Si cu acesti bani puteam face pe la nord 3 autostrazi! Cu 209 milioane euro americanii au trimis o misiune pe luna, iar noi aruncam atat de multi bani pentru un simplu drum. Totusi, bistritenii alegand atunci altceva, m-am suspus vointei comunitatii si in plus v-am felicitat pe dumneavoastra si pe toti castigatorii asteptand realizarea planului: construirea centurii sud 2 a Bistritei.

Azi, 29 ianuarie 2015 nu vad centura Sud 2 a Bistritei… In ultimii ani propaganda pentru construirea acestei centuri (alesi locali, guvernanti, functionari, ziaristi, etc.) o dadea drept gata, ceea ce lipsea era numai acordul cetatenilor. In urma referendumului acest acord a venit, dar centura nu este construita…

In calitate de simplu cetatean va intreb: unde este centura Sud 2 a Bistritei? Consider ca odata primit votul de incredere al populatiei pentru un anumit proiect, acesta trebuie indeplinit. Astept cu nerabdare sa circul pe centura Sud 2 a Bistritei conform vointei bistritenilor exprimata prin referendumul din 29 septembrie 2013!

Va multumesc frumos!

Prof. Florin I. Bojor

 

 

0 comentarii2772 vizualizări29 ianuarie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0