Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Luni 06 Aprilie 2020 - 15638 vizitatori azi
Borduriada din parculetul Mihai Eminescu.

La nici 2 zile dupa demersurile facute de mine, de sensibilizare a bistritenilor privind intentia Primariei de a schimba destinatia parculetului din Piata Mihai Eminescu, prin amenajarea unei parcari subterane, ce credeti ca s-a intamplat? Administratia harnica modernizeaza parculetul, schimband bordurile perimetrelor inierbate cu altele noi. Pana aici toate bune, sa fie un semn ca se renunta la parcare si administratia accepta sa respecte legile de mediu? Nu cred asa ceva pana cand Domnul Primar nu ne-o spune personal. In opinia mea este o mostra clara de cheltuire nejustificata si necalculata a banului public. Sa fie oare ultimele borduri ramase in stoc de la firmele lui Videanu? Un lucru este clar: administratia incalca toate regulile lucrului bine facut si nici nu doreste asa ceva, este insensibila si nepriceputa in a cheltui banii trimisi de cetateni in pusculita primariei.

            La ce este nevoie de aceasta operatiune daca in 2016 se va decoperta intreg spatiul si se va executa parcarea? Ca si in cazul anuntat cu toaletele publice, dupa modernizare urmeaza desfintarea.

            In toate tarile europene Curtea de Conturi, Institutiile abilitate, cum se vor numi ele, s-ar autosesiza si urmarile ar aparea de la sine. La noi cine le urmareste? Avem totusi asemenea institutii? Oamenii sunt bulversati, eu il intreb pe Domnul Primar: "ca care-i treaba… se mai face parcarea au ba?"

            Intre timp semnaturile se strang incet cu treaba buna impotriva distrugerii parculetului din Piata Mihai Eminescu.

 

 

Marius Balan               

 

      Bistrita - 04.03.2015.


Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2408 vizualizări04 martie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0