Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Joi 09 Iulie 2020 - 4886 vizitatori azi
Promovez cu incredere pozitivitatea pe Facebook.

O imagine spune multe despre o persoana, poate dezvaluii starea de spirit dar si trairile interioare, poate reda increderea in sine si chiar puterea de a lupta cu viata si cu proprii demoni, as putea spune. Cele mai indragite imagini de pe Facebook sunt cele de la evenimente importante din viata, unde calitatea este ireprosabila iar imaginile desprinse din rai.

Tot mai multe persoane folosesc reteaua de socializare Facebook pentru promovarea imaginii personale, fapt ce aduce un plus de energie pozitiva dar si stima personala.

Chiar daca unele persoane si-au creat un cont personalizat, cu multe restrictii, de indata ce sunt incarcate imagini pe acest cont ne promovam in fata prietenilor. Cu alte cuvinte dorim sa imparasim cu prietenii evenimentele fericite din viata noastra.

Drept urmare, imaginile starnesc admiratia prietenilor fata de calitatile evidentiate, unde se poate reflecta domeniul de activitate al fiecaruia, calitatile, frumusetea fizica sau frumusetea interioara a fiecaruia dar si emotiile momentrului.

Cele mai indragite imagini sunt cele de la evenimente importante din viata, unde calitatea acestora este ireprosabila, este ca si cum o aripa ingereasca atinge pentru un moment viata si totul pare divin. Calitatea acestor poze este redata de o mana profesionista, mana fotografului.

Imaginile cu bebelusi sunt ingeresti si nu fac altceva decat sa aduca bucurie si gingasie in suflet, reflecta inocenta si dragalasenie si cu siguranta reaprind flacara iubirii si in cel mai inegurat suflet.

Imaginile cu indragostiti sunt romantice sau jucause, reflecta iubire si incredere si nu pot sa nu amintesc de imaginile de familie care pur si simplu ne motiveaza existenta si ne dau acea putere si incredere de care avem nevoie.

Nici pozele facute in trecut in anii de studiu, in anii copilariei sau anii tineretii nu sunt de omis, cu atat mai mult cu cat trecutul se oglindeste pur si simplu in ceea ce suntem in prezent, aducandu-ne acel zambet nostalgic in coltul gurii.

Pozele bunicilor sunt calduroase, luminoase iar atunci cand le privim ne dam seama cat de mult ii iubim si-i respectam. Asa trebuie sa fim intotdeauna, fericiti, si sa ne mandrim cu noi si cu ceea ce suntem, pentru ca meritam. Imi place sa vad chipuri senine si fericite si promovez cu incredere pozitivitatea si iubirea pentru ca nu au cum sa faca rau nimanui.


Cu aleasa consideratie Luana Alina Dulcev (fost jurnalist)

0 comentarii2394 vizualizări02 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0