Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Luni 06 Iulie 2020 - 5976 vizitatori azi
Edilii si veceurile publice in varianta europeana. ( partea a 2-a)

Prietenului meu Marius Chiuzan, ziarist, dar si altor cititori: Am citit articolul tau, excelent scris in care faci referire la niste apucaturi democratice, tocmai in Bruxelles, capital UE. Am inteles ca ai cautat la randul tau ca turist un loc amenajat pentru necesitati fiziologice firesti. Nu mare ti-a fost mirarea cand ai fost indemnat sa urinezi tocmai pe zidul unei catedrale catolice. La cele citite la randul meu de la tine am reluat acest aspect si ii indemn pe cei care au ochi si urechi sa auda. Iata ca minuni administrative care te lasa cu ochii cascati gasim si la altii, nu numai la noi. Ar trebui Marius, ca aceasta intamplare sa o spui direct celor care doresc sa initieze proiecte cu desfiintarea celor 2 grupuri sanitare de pe capetele pietonalului, tocmai ca Bistrita sa semene cu Viena sau de ce nu, cu Bruxelles. Acolo unde ai vazut tu minunea. Te rog sa le areti si pozele cu minunea pe care ai vazut-o. Inca in 26 februarie, printr-o petitie adresata Consiliului Local am fost inaintea ta cu acest subiect. Exact asta scriam, ca cei care vor strange dn picioare, daca nu vor avea toalete, vor folosi la randul lor pasajele si de ce nu, zidurile bisericii, monument istoric, sau chiar zidurile Primariei si Sugaletele. Oare sa asteptam asemenea amenajari ca la Bruxelles? Suntem pregatiti sa le folosim?

Eu mi-am facut datoria si am actionat dur in sedinta de C.L. privind intentia de desfiintare a toaletelor publice, iar presedintele de sedinta, colegul meu Alexandru Toniuc, simtindu-se probabil jignit, dupa un schimb de replici, a spus ca petitia respectiva nu reprezinta punctul de vedere al PER. Mi-am dat demisia chiar in cadrul acelei sedinte de pomina, dar sunt in schimb mult mai degajat si ma simt mai liber ca simplu membru. Nu-i bai, noi sa fim sanatosi.


Cu prietenie,

Marius Balan - ecologist Bistrita.

 

.

Vezi si :

 Mergeti si faceti pipi pe biserica (catolica)!

http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=2&article=14985

 

Foto - arhiva Bistritanews.ro

1 comentariu2212 vizualizări02 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0