Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Duminica 05 Iulie 2020 - 12628 vizitatori azi
LUCRU FACUT IN DORU LELII.

Despre  problemele  multiple pe care le ridica  "neridicarea"  la timp a deseurilor menajere ,  am vorbit de nenumarate ori.  Recent  la un post de radio local, tema  centrala era tocmai greutatea pe care o intampina cetatenii urbei  ca urmare  a  neridicarii  la  timp a  deseurilor  de  catre  operatorul destinat  sa  faca acest serviciu platit de catre contribuabilii bistriteni. In 06 mai 2015 , trecand intamplator pe malul drept in amonte al raului Bistrita, atentia mi-a fost retinuta de un spatiu special  destinat depozitarii deseurilor menajere.  Aspectul selenar m-a determinat sa imortalizez  zona, nu cumva  istoria sa o treaca cu vederea . (foto nr. 1 ) .

Revenind dupa aproximativ o jumatate de ora  in zona mentionata,  tocmai am dat nas in nas cu autoutilitara firmei Vitalia care ridicase deja deseurile din foto nr 1 .

           Intalnirea cu Vitalia, mi-a dat aripi, facandu-ma sa-mi retractez adjectivele folosite in dialogul cu EU-l meu, vis a vis de modul de indeplinire de catre firma Vitalia a obligatiilor contractuale.  Ajungand la fata locului , am ramas insa cu o injuratura pe buze, masina a sters-o,  iar .....fata locului (vorba lui Nea Jenica Barbu), arata ca in poza nr. 2 , drept pentru care semnez, 

 

              P. Sangeorzan.

 

0 comentarii2576 vizualizări07 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0