Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Vineri 10 Iulie 2020 - 16978 vizitatori azi
Noi bistritenii, cand vom cere in strada demisia domnului Gabriel Oprea?

Dupa cum stiti, nu sustin si nu fac parte din niciun partid politic din Romania. Mai mult, cred ca numai presiunea societatii civile asupra politicienilor poate curata clasa politica. De cateva zile incoace cu totii suntem martorii abuzului, sfidarii, lasitatii, indiferentei si manipularii noastre de catre domnul general Gabriel Oprea. Suntem obisnuiti ca politicienii sa ne prosteasca cu promisiuni desarte si minciuni bine imbracate, insa cred  ca de aceasta data suntem in fata unei actiuni diferite in spatiul public. Demers care va naste un precedent extrem de periculos pentru societatea romaneasca.

Bazandu-se pe faptul ca romanii uita repede, dupa proverbul: "orice minune tine 3 zile!" domnul ministru Gabriel Oprea a inaugurat zilele acestea tactica fugi de opinia publica si a refuzului de a raspunde pertinent la intrebarile presei. Daca noi societatea civila nu vom face presiuni civice, cetatenesti, morale pentru ca domnul Gabriel Oprea sa-si dea demisia, de acum inainte orice politician, atunci cand va spune prostii, sau va comite infractiuni sau contraventii va fugi pentru un timp din viata publica. Va reveni apoi ca o "mironosita" cu o minciuna bine pusa la cale si repetata obsesiv de prietenii acestuia dupa principiul: "o minune spusa des si constant devine adevar!"

Astfel interesul personal al domnului ministru Gabriel Oprea, in scurt timp, dupa o propaganda mincinoasa va deveni interesul national al nostru, iar orice schimbare la interne se poate face doar punand in locul domnului Gabriel Oprea tot pe domnul Gabriel Oprea.

Ce e de facut? Daca la Bucuresti si la Cluj duminica trecuta au iesit in strada simplii cetateni pentru a ii cere demisia domnului Gabriel Oprea, e timpul ca bistritenii sa ceara acelasi lucru.

Sa decidem impreuna cand si unde sa iesim in strada pentru demiterea domnului ministru Gabriel Oprea!

 

Prof. Florin I. Bojor.

0 comentarii2492 vizualizări31 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0