Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Marti 07 Iulie 2020 - 12272 vizitatori azi
Neobolsevicii atei din Romania au scandat lozinci in fata Patriarhiei.

Am un sentiment de "history come-back" cu anii 1917-1929. Atunci poporul rus, crestin-ortodox a fost manipulat ordinar, de catre ateii bolsevici. Poporul rus s-a transformat in sovietic si au distrus Bisericile - 54000. Le-au transformat in mormane de moloz sau muzee ale ateismului. Scopul lor era transformarea societatii. Progresul!!!

In 2015, in Romania, exista o agenda de indeplinit. Agenda care doreste "progresul" societatii romanesti. Mai bine spus, decrestinizarea Romaniei. Evident, dusmanul de moarte este Biserica Ortodoxa. Actorii acestui razboi sunt ONG-urile finantate din Occident, grupuri de interese si chiar guverne.
Scopul lor prin decrestinizarea Romaniei: transformarea Romaniei intr-o masa manevrabila implementarii casatoriilor homosexuale, eutanasiei, probabil in viitor poligamia, diversitatea si multiculturalismul (diveristatea etnica nu o va refuza niciun crestin atata timp cat este cultura si identitatea este crestina). Oricine se opune acestui curent care a distrus Occidentul dpdv al natalitatii si identitatii culturale europene este repede facut "extremist" sau "bigot".

In 1917 bolsevicii nu aveau facebook si sute de pagini antibiserica, postaci platiti sau slugi in mass-media, nu aveau masina de propaganda moderna, dar au reusit sa manipuleze tot poporul, astfel incat milioane de preoti au fost ucisi sau inchisi la gulag.

Astazi in Romania se repeta un scenariu asemanator. Propaganda mediatica si manipulare anticrestina. "Spitalul si Biserica", "Popii sunt hoti", "Biserica e invechita si intoleranta" etc.
Nu au scrupule acesti oameni. Marele papusar americano-maghiar George Soros militeaza activ in Romania prin intermediul "societatii civile". Uitati-va in politica, administratia prezidentiala sau in cadrul servicilor secrete. Sunt oameni care au avut legaturi cu George Soros: Sandra Pralong, Eduard Hellvig, Monica Macovei, Alina Mungiu Pippidi, Remus Cernea sau neobolsevicul ateu semidoct Toma Patrascu. Acesti oameni vor transformarea Romaniei intr-o colonie neoliberala. Distrugerea identitatii culturale si nationale.
Am ales o mostra de propaganda bolsevica care imi suna a ceea ce s-a intamplat in Romania. Poporul roman, manipulat, impotriva Bisericii "corupte". Un scenariu identic ca in Rusia. Nu va lasati manipulati. GANDITI RATIONAL.


Material primit la redactie.

0 comentarii3248 vizualizări05 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0