Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Sambata 04 Iulie 2020 - 9910 vizitatori azi
SOLUTII PENTRU ROMANIA.

Dragii mei, in urma tulburarilor dureroase din ultimele zile, ce au dus la pierderea atator vieti pretiose, concetatenii nostri au inteles ca acesta este un moment de schimbare. Ne rugam pentru pacea sufleteasca atat a celor ce au trecut in alta dimensiune cat si pentru familiile si prietenii lor, pentru toti cei ce au suferit o despartire atat de dureroasa. Trimitem de asemenea lumina si putere sufleteasca celor raniti ce au nevoie de ingrijire medicala si de asistenta spirituala pentru a putea reintra in viata in mod satisfacator.Sacrificiul acestor tineri nu a fost in zadar. In spatele asa zisei neglijente care a declansat catastrofa se ascund multe motive neantelese de marea majoritate dintre noi, binestiind ca nimic nu e intamplator, iar Providenta are caile sale de nepatruns.

In ultimele zile, in fiecare seara, mii de oameni au coborat in piata. Multimea, fratii nostrii, barbati si femei, mii de persoane vreau o schimbare, vreau eliminarea coruptiei, curatarea Parlamentului, o altfel de politica, VREAU RECUPERAREA VALORILOR, VREAU O TARA DEMNA!!!
Grupul din Piata Universitatii s-a intalnit cu Presedintele ales al Romaniei dar efectele sunt minime si deocamdata, azi, Duminica, 8 noembrie 2015, inca nu exista solutii practice deoarece nu s-a realizat CERCUL LIDERILOR PIETEI. Inca nu exista suficienta coerenta, incredere unul in celalalt, iar liderilor improvizati si fara suficienta experienta li se fac propuneri indecente, cerinduli-se sa adere la vreun partid politic.
Tara are nevoie de lideri echilibrati, cu verticalitate care sa vorbeasca in numele lor si al vointei populare. Acum, mai mult decat oricand avem nevoie de un suflet romanesc, avem nevoie de luciditate, trebuie mai intai sa cerem lumina apoi sa sunam ADUNAREA.
A sosit momentul sa inchegam SUFLETUL NATIUNII.
Dragii mei, va chem in numele Strabunilor nostrii care ne vreau UNITI INTR-UN SUFLET SI O SIMTIRE, ne vrem Tara inapoi, vrem sa fim UN POPOR SUVERAN.
Solutia nu este intr-o revolta haotica ce produce doar conflict, iar poporul nostru nu trebuie sa se mai comporte ca o victima.
A sosit timpul SA NE RIDICAM DIN GENUNCHI, sa ne suflecam manecile, cum zic ardelenii si "LA MUNCA DRAGILOR ca sunt multe de facut.

VA invit in numar mare la o intilnire de lucru, pe data de 20 noiembrie, Bucuresti (in timp scurt va fi comunicata locatia si ora). Veniti toti cei interesati, toti cei ce visati o lume mai buna. Vom prezenta SOLUTII PENTRU ROMANIA, STRATEGII IMEDIATE pentru a iesi din criza. Va chem pe toti ca sa facem ECHIPE DE LUCRU, si sa inceapa MAREA REVOLUTIE CULTURALA SI SPIRITUALA DE RENASTERE A ROMANIEI.
Mesajul este apolitic si provine din Sufletul nemului, Poporul roman suveran.

 

Semneaza OVIDIU VICTOR COSBUC, Profesor de Stiinte Orientale, cercetator la Universitatea Pontificala din Roma, stranepotul Poetului: "SUNT SUFLET DIN SUFLETUL NEAMULUI MEU SI-I CANT BUCURIA SI-AMARUL..."

 

 
0 comentarii2618 vizualizări09 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0