Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Sambata 26 Septembrie 2020 - 3102 vizitatori azi
APELE TREC GUNOAIELE RAMAN !!!

Dupa potopul care ne-a inmuiat oasele, producand si pagube materiale insemnate, iata ca Atotputernicul ne-a rezervat si ceva mai suportabil. Cateva zile de caldura au lasat o portita deschisa pentru cei care au fost afectati de ploile abundente, astfel ca pagubitii sa-si poata reface gospodariile distruse de apele involburate.

               Natura se reface incet, incet, iar temperaturile extreme fac posibila continuarea lucrarilor de refacere de pe urma dezastrelor provocate de ploile interminabile. Gospodarii isi refac gradinile ocupate de aluviuni si materialele purtate de pe vai de irezistibilele torente, isi repara stricaciunile de prin ograda si totul pare ca va intra in normal. Stradania gospodarilor de a reintra in normalitate, nu se potriveste insa cu atitudinea acelora care prin natura atributiilor functionale, trebuie sa se ocupe de ingrijirea mediului, in cazul de fata a cursurilor de apa.

                Daca intamplator sau intentionat  te afli pe cursul raurilor din judetul nostru, imaginile selenare te fac sa realizezi ca de fapt nu visezi.Totul este real. Cursuri de apa colmatate, adunaturi de obiecte aduse de ape care blocheaza cursurile in anumite zone si....multa, multa indiferenta.

Imaginile de mai jos, vorbesc despre potopul care ne-a mai incercat odata si in egala masura de lipsa masurilor din partea organelor abilitate.

 

       Daria Sangeorzan.

0 comentarii4151 vizualizări12 iulie 2016
rss 2.0
rss 2.0