Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Sambata 26 Septembrie 2020 - 3152 vizitatori azi
In memoria Olimpiu Iuga Napeu.

Am aflat cu mare tristete de vestea trecerii la cele vesnice a unui prieten drag si a unui coleg devotat, Primarul Comunei Sieu, Olimpiu Iuga Napeu. Cuvintele de mangaiere pentru familia greu indurerata sunt de prisos acum cand si suflete noastre, ale prietenilor, sunt invaluite de durere!

In numele meu si al colegilor din organizatia PSD Bistrita-Nasaud, vreau sa exprim sincere condoleante familie prietenului nostru!

Ramas bun Olimpiu! Vei ramane in amintirea noastra ca un om de care ne vom aduce aminte cu drag si cu mult respect!

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud - Emil Radu MOLDOVAN.

 

.

 

Mesaj de condoleante

Olimpiu Iuga Napeu, unul dintre cei mai buni primari ai judetului nostru, s-a stins din viata azi-noapte. Chiar daca stiam ca este intr-o stare foarte grava dupa infarctul miocardic suferit in urma cu zece zile, speram ca va putea sa isi revina si sa traiasca in continuare inca multi ani, asa cum este firesc atunci cand vorbim de varsta de 49 de ani.
Nu a fost insa asa, stresul deosebit de intens al ultimei perioade din viata sa l-a doborat, el fiind un om care se consuma foarte mult pentru proiectele pe care le dezvolta in Sieu si pentru toate piedicile pe care le intalnea in realizarea acestora.
Sincere condoleante familiei...
Odihneste-te in pace Olimpiu si Dumnezeu sa te aiba in paza!

Prefect, Ovidiu Victor Frent.

 

.

 

Filiala ALDE Bistrita-Nasaud transmite sincere condoleante familiei fostului primar Olimpiu Iuga Napeu, din comuna Sieu. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

 

Presedinte ALDE Bistrita-Nasaud - Ioan Tintean

 

.

 

Foto - arhiva

0 comentarii5446 vizualizări01 august 2016
rss 2.0
rss 2.0