Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Draga Kaufland te iubesc, ca altul ca tine nu gasesc...

De cateva luni cei de la Kaufland Bistrita, zona Independentei-Mat, tot lucreaza la reamenajarea si modernizarea magazinului. Ideea e buna dar trebuie pusa in practica fara sa afecteze clientii. Din pacate de ceva timp toate produsele au fost mutate in alte zone, fiind foarte greu sa le regasesti,  sau au fost rearanjate pe alte criterii ca pana acum. Rezultatul:  un haos total. Confuzie, zapaceala si pacaleala pentru clienti. (parca au disparut si unele produse convenabile la raportul calitate-pret).  

Iar cum alergatul prin tot magazinul pentru a regasi produsele preferate nu era de ajuns , astazi 10.feb 2017, in jurul orei 19.00 am stat la rand la casa de marcat peste o jumatate de ora. A fost un record absolut pentru mine, care, determinat fiind, am vrut sa vad cat ne pot tine patronii nemti la rand (indirect). Mi-am amintit de ultimii ani ai socialismului din Romania cand stateam la cozi la "alimentara".  Si pentru acele "suferinte" s-a iesit in strada in 89, dar acum cu siguranta nimeni nu va protesta impotriva umilintelor suferite din cauza marelui patron si "stapan peste alimentele noastre" de la Kaufland si Lidl - germanul multi-miliardar Dieter Schwarz.

 

Marius Chiuzan - jurnalist liber si independent.   

0 comentarii3164 vizualizări11 februarie 2017




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0