Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Vineri 29 Martie 2024 - 14587
DEOCAMDATA DOAR O NEVINOVATA GROAPA !

Vine, vine, primavara, dar precizarea  calendaristica nu aduce cu ea nimic bun! Dincolo de retrezirea naturii la viata, noi muritorii de rand, suntem obligati sa descoperim, inregistram si eventual sa luam atitudine,  fata de unele minusuri ale existentei noastre. Sa nu uitam, ca  acest lucru se desfasoara pe fondul unei neplacute  astenii de primavara, astenie care accentueaza si mai mult imaginea de dezastru din mediul in care traim.

      Gropile, deseurile, containerele pline inca de anul trecut, ne fac sa suferim si mai mult. Unele din ele troneaza de ani si ani, altele au fost generate de aceasta iarna care a dat cu zapada peste tot, numai partiile nou construite cu bani frumosi, fiind ocolite de plapuma alba a iernii.

      Pentru ca lucrurile sa devina o realitate pe masura pretentiilor de europeni ce suntem, se impun cateva masuri de o stringenta urgenta. 

      In primul rand, se impune o luare in evidenta a distrugerilor provocate de iarna. Apoi, stabilirea unor urgente privind repararea stricaciunilor,(pedepsirea vinovatilor, daca e cazul) si luarea masurilor de implementare in practica a rezultatelor studiului de pe teren.

      Acest ultim aspect este cu cat mai grabnic materializat, cu atat mai bine pentru toata lumea, responsabili, executanti si  beneficiari (platitori de taxe).

 

                  Dorina Seplecan Guzu.

 

0 comentarii2814 vizualizări07 martie 2017




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0