Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
In memoria Dorina Oltean.

Organizatia Judeteana a Partidului National Liberal Bistrita-Nasaud este alaturi de dl. presedinte Ioan Oltean, acum cand se desparte cu multa durere si tristete de sotia sa, Dorina. Sincere condoleante intregii familii!

 Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

       Presedinte - Robert Sighiartau.

 

.

 

Presedinte Organizatiei Municipale a Partidului National Liberal Bistrita, dl. Sorin Hangan  exprima sincere condoleante domnului Ioan Oltean si familiei acestuia, care acum trece printr-o grea perioada, cauzata de trecerea la cele vesnice a sotiei sale. In aceste momente suntem alaturi de domnul Ioan Oltean si de intreaga sa familie si  ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa aiba grija de familia greu incercata!

           Dumnezeu sa o  odihneasca in pace!


.


In numele meu si al colegilor din organizatia PSD Bistrita-Nasaud, doresc sa transmit sincere condoleante domnului Ioan Oltean, in acest moment greu, cel de trecere la vesnicie a sotiei sale, doamna Dorina Oltean.

Chiar daca am impartasit si impartasim valori politice diferinte, vreau sa ii transmit domnului Ioan Oltean ca in aceste momente de grea incercare sunt cu sufletul si gandul alaturi de el si de familia indoliata!

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!

           Emil Radu Moldovan

Presedinte PSD Bistrita-Nasaud

 

.


           In numele tuturor colegilor mei din Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor, filiala Bistrita-Nasaud, transmit un mesaj de condoleante domnului Ioan Oltean, la trecerea in nefiinta a sotiei sale, Dorina.

Sincere condoleante!

 

Presedinte ALDE B-N  - Ioan Tintean



0 comentarii2996 vizualizări27 martie 2017




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0