Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Marti 19 Martie 2024 - 14587
Statiunea Sangeorz-Bai are site de prezentare.

Desi faimoasa in perioada interbelica si in perioada comunismului, Sangeorz-Bai si-a pierdut, cu timpul, popularitatea  si turistii, care veneau intr-un numar foarte mare sa se trateze cu apele minerale sau sa se odihneasca intr-o oaza de liniste. 

Statiunea nu a tinut pasul cu vremurile actuale, si in afara de cateva pagini de facebook prin care se incearca promovarea statiunii, nu mai exista un alta sursa de unde turistii sa-si ia informatiile necesare despre statiune. Autoritatile locale si agentii economici care au un interes in dezvoltarea statiunii nu au facut nimic in aceasta privinta, in a prezenta in online statiunea. 

In urma cu cateva zile, un grup de singeorzeni care au contribuit la constructia site-ului cu informatiile necesare, imagini din zona, au lansat https://www.singeorzbai.com , un site dedicat informarii turistilor si promovarii zonei. Nu este dedicat doar turistilor romani, urmareste sa atraga si turistii straini, fiind disponibil atat in limba romana cat si in limba engleza.

 Desi inca la inceput, realizatorii promit ca site-ul o sa contina in scurt timp toate informatiile de care un potential turist ar avea nevoie si ca o sa continue cu acest proiect pe viitor deoarece potentialul turistic al statiunii este enorm dar nu este valorificat asa cum ar trebui.

 

Clipota Adrian Leontin.

0 comentarii3444 vizualizări21 iulie 2017




rss 2.0
rss 2.0