Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Miercuri 15 Iulie 2020 - 2506 vizitatori azi
Romanii au talent! Si asta se vede de oriunde, numai din Romania nu .. ..

Iata ce talente alunga politica tarii inafara granitelor ei ...ce perle rare pierd restul romanilor educati iubitori de arta si cultura ramasi acasa, ce le mai ramine lor? Manele si scandaluri intre reprezentantii lor votati de prostimea needucata in schimbul unor galeti cu resturi de la mesele ciocoilor .... pacat de biata tara si copii ei nevinovati!

Un roman uimeste juriul de la "Norvegienii au talent"


Trebuie vàzut video pe adresa youtube - nu ratati este fabulos  !!!!!! Mi-au dat lacrilime ............

Un pianist in varsta de 32 de ani a uimit juriul emisiunii "Norvegienii au talent" dupa ce a interpretat o compozitie proprie. El a ajuns in urmatoarea etapa a concursului dupa ce a primit trei "Da"-uri din partea juriului.

Bogdan Ota a plecat din Botosani, iar de opt luni locuieste in Norvegia si lucreaza la o firma de copiatoare. Pianistul, care a absolvit Conservatorul din Iasi, a ales sa interpreteze o compozitie proprie, care a placut juriului emisiunii.

"Cum de nu te-a vazut Romania?"

Inainte de a urca pe scena, romanul se intreba daca publicul va reactiona bine la muzica sa. "Imi este teama de public", a mai spun romanul.


Cei trei membri ai juriului au fost incantati de talentul romanului si l-au intrebat cum de nu l-a vazut si Romania. "Este minunat! Suntem foarte bucurosi ca esti aici!", au spus acestia dupa ce l-au auzit cantand la pian.

"Cum de nu te-a vazut Romania?", a intrebat unul dintre membrii juriului, iar romanul le-a raspuns ca a fost vazut, dar ca nu a parut interesant pentru cei care l-au ascultat. Un alt membru al juriului a mai spus ca are un vis, ca romanul sa renunte la slujba si sa se dedice muzicii. "Este uimitor si sunt bucuros ca ti-am putut vedea talentul! Si sper ca si Romania il va vedea".

"Seful, singurul meu prieten, m-a inscris la concurs"

Romanul, care a participat la editia din Norvegia a celebrului program de televiziune "Got Talent", a spus ca a fost inscris la concurs de seful sau, care este si singurul prieten pe care il are in Norvegia.In clipul de prezentare din cadrul concursului "Norvegienii au talent", romanul a precizat ca activitatea sa din timpul zilei este de a transporta copiatoare. "Este doar o slujba, de a pune o paine pe masa, de a cumpara echipament muzical". Visul sau este sa compuna muzica, iar "concursul acesta este sansa vietii mele si daca voi reusi sa ajung mai departe va fi un vis implinit",  a mai precizat Bogdan Ota.

Video si poze din timpul emisiunii "Norvegienii au talent"
www.youtube.com/watch?v=e1r9juJfkcc&feature=player_embedded

 

 

 

Material primit de la cititorii www.bistritanews.ro


0 comentarii2646 vizualizări04 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0