Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Duminica 05 Iulie 2020 - 11574 vizitatori azi
Catre: Primaria Comunei Dumitra.

In atentia Dlui Gheorghe Balajan - Primar. Va facem cunoscut ca in ziua de miercuri, 16.05.2018, intre orele 11.00 si 13.00 in localitatea Dumitra, judetul Bistrita-Nasaud, intrarea in sediul Primaria Dumitra si Consiliul Local Dumitra se va desfasura o adunare publica organizata de catre cetatenii din localitatea Tarpiu si din localitatile comunei Dumitra. Programul este urmatorul:

Ora 11.00 - 11.15 sosirea participantilor, socializare, activitati diverse de organizare

Ora 11.15 - 12.45 desfasurarea mitingului de protest si prezentarea punctelor de vedere revendicate de catre cetateni

Ora 12.00 - 13.00 citirea si predarea oficiala a memoriului cu revendicarile cetatenilor din localitatea Tarpiu si din localitatile comunei Dumitra - Institutiei Prefectului prin Prefect, Consiliul Judetean prin Presedinte, institutiilor deconcentrate prin Directori.

La adunare vor participa intre 50 - 100 persoane, adulti si tineri peste 14 ani.

Traseele de acces spre locul adunarii, precum si cele de dispersare vor fi drumul national Tarpiu - Cepari - Dumitra - Bistrita.

Scopul adunarii publice il constituie manifestarea in legatura cu modul de gestionare necorespunzatoare a Centrului Integrat de Management al Deseurilor, lipsa de transparenta, dezinformarea si manipularea din partea institutiilor, a beneficiarului si operatorului cu privire la managementul si planurile de dezvoltare a CMID, propunerea de proiectare si construire pe 10 ha de noi capacitati de depozitare a gunoiului in gropi - intr-o padure din imediata vecinatatea satului Tarpiu - prin defrisarea acesteia, lipsa compostarii materialelor biodegradabile, incinerarea gunoiului si investitia in dezvoltarea unei statii de tratare mecanico-biologica a gunoiului pe actualul teritoriul al Centrului Integrat de Management al Deseurilor .

 Va asiguram ca adunarea se va desfasura in mod pasnic si civilizat.

Din partea noastra sunt imputerniciti sa asigure si sa raspunda de masurile privind buna organizare a adunarii, astfel incat aceasta sa se desfasoare in conditii pasnice, civilizate si sa nu degenereze in acte de violenta, urmatorii:

1. Rodovica MUTI, tel: 0761 196421

3. Dan NIMIGEAN, tel: 0762 281346

Personalul desemnat de noi sa execute masuri de ordine pe parcursul desfasurarii adunarii, va purta urmatorul insemn distinctiv: ecusoane verzi.

In sprijinul bunei desfasurari a adunarii, solicitam din partea primariei si a organelor de politie si jandarmerie luarea urmatoarelor masuri:

- asigurarea bunei desfasurari a evenimentului dpdv al sigurantei cetatenilor.

 

Cu stima,

Rodovica MUTI

 

Adresa de corespondenta: Tarpiu, str. Principala, nr. 174, comuna Dumitra, jud. Bistrita Nasaud

Adresa pentru corespondenta online: muti.rodica@yahoo.com

Telefon/Fax: 0763 404151

 

 

0 comentarii4228 vizualizări15 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0