Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Sambata 11 Iulie 2020 - 4076 vizitatori azi
Drumul judetean Nimigea-Mintiu-Cepari este impracticabil pentru autoturisme.

 Acest important drum de legatura intre centrul judetului Bistrita-Nasaud si municipiul resedinta de judet nu mai poate fi parcurs de masinile mici deoarece podetul rutier din mijlocul localitatii Mintiu a devenit impracticabil. Realizat in urma cu cativa zeci de ani, podetul din beton este spart iar structura lui este nesigura astfel ca soferii care au masini mici au doar 2 variante: sa faca cale intoarsa din drum sau sa treaca paraul printr-un vad. Se pare ca vinovate de aceasta stare de fapt sunt autoritatiile judetene, in speta conducerea Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud deoarece drumul Nimigea-Mintiu-Cepari face parte din categoria drumurilor judetene care se afla in administratie si intretinere de Consiliul Judetean.

 Sper sa se remedieze situatia cat mai repede si astfel sa redea aceasta importanta artera de circulatie traficului rutier.

 

 

 

Marius Chiuzan

 

 

 

 

P.S. - cu bicicleta se poate trece peste podet.

0 comentarii2660 vizualizări16 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0