Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Sambata 29 Februarie 2020 - 2776 vizitatori azi
7 caini terorizeaza o strada.

De mai bine de trei luni de zile, "o haita de caini vagabonzi" terorizeaza str. Remus Cristian Bucur din Bistrita, pe terenul din dreptul sensului giratoriu de langa statia de alimentare cu carburanti "MOL" . Locuitorii acestei strazi, mai ales copiii, nu pot iesi din locuintele lor pe strada de teama acestor caini. Oricat au incercat cetatenii strazii sa anunte Serviciuul de ecarisaj pentru a rezolva acest caz nefericit al  acestei strazi, nimeni nu raspunde la telefon, din  "lipsa de personal" ori din nepasare fata de populatia Bistritei. Daca acest serviciu nu raspunde la apelul populatiei, poate prin intermediul presei, organele in drept se vor autosesiza si vor rezolva problema.

          Facem un apel public celor in drept sa rezolve situatia, mai ales ca "tabara haitei" este doar la aproximativ 50 m. de incinta tehnica a Statiei de tratare a apei potabile a Bistrite, care este considerata o zona de protectie.

          Cordovan Ioan, un locuitor al acestei strazi.

1 comentariu3808 vizualizări06 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0